Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

To miało być przykładem,że liczy się wyłącznie piosenka a nie osobowość.

Teraz liczy się polityka a muzyka nie ma nic wspólnego z tą jełrowizją. 🤦‍♂️

2 minuty temu, Agrest napisał:

Było wcześniej jeść🤭

Teraz czas na kawę

A i ja zara parzochę sobie i małżonce zrobię.

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał:

Widać świat, jest tolerancyjny......

Kreują świat, poglądy wedle zaleceń na dany czas. 

Tak samo jak seriale. Jest przykaz i cyk, zaraz nagle ktoś odkrywa w sobie gejowskie lub lesbijskie ciągoty.

A w ślad za tym celebryci nagle gejami i lesbami się stają. I bramy kariery sławy się otwierają. Do tego bezkarność bo zawsze można drugą stronę o homofobię oskarżyć...

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, PRIMO napisał:

Kuźwa co ty za bzdety tu wstawiasz. 🤦‍♂️

Oglądałem całe głosowanie i od ukrów nawet punkta nie dostaliśmy. 

Obejrzyj sobie powtórkę z głosowania. 

13 minut temu, Baks00 napisał:

Ale afera,bo Ukrainiec nie dał punktów polakowi w czymś tam-a tyle się pomaga🙆🤦

To od Ukraińskiego jury my nie dostali, w głosowaniu widzów dostali my maks od Ukraińców 

https://eurovision.tv/event/turin-2022/grand-final/results/poland

Sami Ukraińcy wkur*ieni na swoje jury i wyzywajo ich w mediach społecznościowych od zdrajców 😁

Tylko nasze niekompetentne jury przyznało 0 punktów dla POLSKI Szkoda, jak dziś patrzę Polakom w oczy
Polska dała nam 12 - najwyższy wynik.
Polska wspiera Ukrainę poprzez żywienie i przyjęcie naszych uchodźców, udzielanie ogromnej pomocy wolontariuszy, pomoc z bronią, a w odpowiedzi na Ukrainę w konkursie piosenki Polska ostatecznie otrzymała "0" punktów! Wstyd całemu jury! ZDRADZILI UKRAIŃCÓW, którzy całym sercem wspierali Polskę, która w najtrudniejszych czasach stała się naszą siostrą!

IMG_20220515_094748.jpg

595870335967594b41784578_1652576867U7zAbx28zEZTY6l3lfwa8P.jpg

595870335967594b41783878_1652577147VUSDYIh3BYrWpqHJx8j87V.jpg

Co to ursus932 znowu konto usunoł? 🤔

Edytowane przez tomek222
Opublikowano
6 minut temu, PRIMO napisał:

Masz do kawy. Polecam, smaczne😋

20220515_095911.jpg

Opublikowano
PRIMO napisał:

Przed chwilą, Baks00 napisał:

2 minuty temu, Agrest napisał:

Było wcześniej jeść🤭

Teraz czas na kawę

gdzie ''parzochę'' po włosku rób 😁 ja już po kawce i ciasteczku 😀 ogólnie to dziadostwo hiszpanka z gołą ''d'' się trzęsła 🙈

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

ogólnie to dziadostwo hiszpanka z gołą ''d'' się trzęsła 🙈

Jak piosnka ciulowa to gołym tyłkiem się nadrabia. 

2 minuty temu, leszek1000 napisał:

Co ma pomaganie, do konkursu muzycznego?. Było minęło. 

Pisałem wcześniej że jakby nie ta cała wojenka to Ukrainy nie byłoby w finale konkursu Eurowizji. 

Opublikowano

Ja tam nie wiem jak się na świecie dzieje, ale powiem wam co się dzieje u nas na wsi. Brat wziął matkę z dwoma córkami do pracy na sezon, ta sama która w zeszłym roku była do pracy przy warzywach. Matka i starsza córka pracują, co trzeba robią, nawet kamienie po polach zbierały i nie narzekały. Ta młodsza córka to jeszcze dziecko, ma z 10-11 lat, wiadome było że robić nie będzie, żeby tylko nie przeszkadzała. Wczoraj patrzę, a ona w oborze siedzi i bykom ziemniaki daje

• Like 3
Opublikowano
12 minut temu, Agrest napisał:

Kreują świat, poglądy wedle zaleceń na dany czas. 

Tak samo jak seriale. Jest przykaz i cyk, zaraz nagle ktoś odkrywa w sobie gejowskie lub lesbijskie ciągoty.

A w ślad za tym celebryci nagle gejami i lesbami się stają. I bramy kariery sławy się otwierają. Do tego bezkarność bo zawsze można drugą stronę o homofobię oskarżyć...

Bo najkorzystniej to jest być czarnoskórym gejem żydowskiego pochodzenia i utożsamiającym się jako kobieta 😂

• Haha 2
Opublikowano

Ot widać wysoko siedzisz bo wiesz co w trawie piszczy .🤭

Jeszcze ten przykładowy czarnoskóry musi być eko. Latać prywatnym odrzutowcem na protesty w obronie zwierząt, stop smog,  stop plastik i protestować przeciw gwałceniu krów i okradania cieląt z mleka🤣

Opublikowano

Powiem wam Chłopy ze dawno nie miałem takiego dnia jak dzień dzisiejszy. Wszystkie sprawy podopinalem w tygodniu, urwanie głowy było ale za to dziś lajcik. Chyba Merylin gdzieś zabiorę 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

ciężkie masz życie ... 🤭🤪

Chłopie gdybyśmy Ty czy ja uważali się za kogoś takiego jak napisałem to nic nam nie straszne. Parametry by Ci spadły to do skupu byś poszedł i od antysemitów, homofobów, rasistów naubliżał i już by te 2grosze do litra oddali 😂

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Kukurydza 8 dzień po siewie.

IMG_20220515_101217.jpg

Na jaką głębokość siana? Nie wiem czy u mnie chłopak za głęboko nie wsadził, że 4cm w ziemi. Kielek już jest ale jeszcze nie wyszła z ziemi dziś 10 dzień od siewu.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, GRZES1545 napisał:

Na jaką głębokość siana? Nie wiem czy u mnie chłopak za głęboko nie wsadził, że 4cm w ziemi. Kielek już jest ale jeszcze nie wyszła z ziemi dziś 10 dzień od siewu.

Nie wiem na jaką głębokość, jak grzebałem to że 3cm. To twoja za 2 dni będzie rzędować

8 minut temu, bratrolnika napisał:

Widać Tomek że nowym autem teraz jeździsz, rączki jak u dzieciaka😁

Teraz jestem kierownik to zobowiązuje 😁

Szczerze powiem  nie wrucił bym do dojenia krów i większej kasy.

Edytowane przez 6465
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

nie chce mi ktoś zamówić oprysków, bo mi się skończyły uprawnienia 🤨🤨🤨

kurba

do czego się skończyły? ktoś to sprawdza przy kupnie?

Opublikowano
25 minut temu, gregor1284 napisał:

Bo najkorzystniej to jest być czarnoskórym gejem żydowskiego pochodzenia i utożsamiającym się jako kobieta 😂

Jutro będę miał jelitko badane...dobrze że przez kobietę bo bym odwołał wizytę 🙆‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Jutro będę miał jelitko badane...dobrze że przez kobietę bo bym odwołał wizytę 🙆‍♂️

Ja muszę chyba też iść na takie badanie tylko od góry, bo mnie żołądek pobolewa. Może jakie wrzody 🤔

• Like 1
Opublikowano
37 minut temu, Agrest napisał:

Masz do kawy. Polecam, smaczne😋

20220515_095911.jpg

moja kupila  tiramisu z malinami-smaku nie znam to kolezance na imieniny

30 minut temu, gregor1284 napisał:

twoje fantazje sa bardzo ciekawe-od dawna tak masz ?

Opublikowano

Kurka, na chwilę człowiek wyskoczył z rodziną do kościoła do @MarcinO10, a tu się wziął piec spod kontroli wymknął i nabił temperatury w bojler. Podejrzewam, że gotowało wodę jak trzeba. Dobrze, że zawór ciśnieniowy założyłem bo by go rozerwało. 

IMG_20220515_104248.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v