Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Pizzę se w domu zrobię, % kupię i mam taniej i bez organizowania transportu...

Mąż przy kasie w Biedrze do żony: Patrz, gumki po 3zł/szt, ja p......

Żona: Bierz, myślisz, że któraś da ci taniej d.... ?

• Haha 1
Opublikowano

Przemku, też byś uciekał. 

Za moich czasów tam co Daniel uciekał to gość drzwi z radiowozu wyrwał. 

Tam trzeba było się mieć na baczności. 

Ochrona nieraz jak zobaczyła że mogą  ci poprawić no to było już preyebane

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Pizzę se w domu zrobię, % kupię i mam taniej i bez organizowania transportu...

a wiesz co moja pierwsza randka to zaprosiłem dzieczyne na kole do baru i pół godziny nic się do siebie nie odezwaliśmy przez pól godziny 

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Że ładne to gorsze? 

Nie ma różnicy jak dla mnie, to chłopaki się ich boją. 

Dokładnie. Ohy ahy ale podejść zagadać się bali. Jak teraz popatrzę na te towary co kiedyś były niby zdrowe rury to mnie śmiech ogarnia. Po trójce dzieci to takie bulwy ze to szok 😂

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

@szymon09875 ty coś wspomniałeś że można przepisać przyczepę w rejestracji z samochodowej na rolnicza? Orientujesz się jako koszt?

Z ciężarowej na ciężarowo - rolniczą 

Musisz mieć faktory na przeróbki które trzeba zrobić, faktura musi być a przeróbka nie koniecznie bo dla nich papier najważniejszy i musisz przegląd zrobić w stacji która ma uprawiania do takich przeglądów 

• Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

To i tu taka speluna była, można było i siekierą dostać. Ochronoarz narwaniec był ale taki zbity ze szok. Malucha to sam kulał po parkingu. Ciekawe czy on jeszcze żyje 🤔 druga była trochę dalej to kumpla brat jakiegoś gościa raz a skutecznie dźgnął. Ogólnie 3 trupy znaleźli po jeszcze innej dyskotece ale to z biednych rodzin i nikt nie szukał co i jak 

4 minuty temu, jarecki napisał:

a wiesz co moja pierwsza randka to zaprosiłem dzieczyne na kole do baru i pół godziny nic się do siebie nie odezwaliśmy przez pól godziny 

Rozumieliście się bez słów poprostu 

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Zapraszamy na Wilgę, my z Danielem stawiamy 

Ototo. A ch*j tam i dziwki mu zasponsoruje😁

Opublikowano
5 minut temu, jarecki napisał:

A po pół godziny ...

" o k**wa to już 22 😱 muszę jechać bykom jaja bujać ! "

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Nie raz nie dwa wpierdala dostałem i to zazwyczaj nie ze swojej winy ale ....

Dziś my a jutro oni😁

Do końca życia będę pamiętał ja pojechaliśmy na imprezę i kumpel miał dostać łomot za jakąś pannę a my stanęliśmy w jego obronie no i drugi kolega dostał Lechem w łeb,butelka się rozprysła i temu co uderzał gębę zmasakrowała a IRYS ze dwa dni chodził że podstawa czaszki go boli🤭

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Kiedyś to było. 

Casablanca, reaktor, mega music, Omega, niagara, parafianka no i nasz vegas 😅

Już nie będę wspominał o lokalnych strażnicach 

A Cosmos w Kąkolewnicy zapomniał Czy corrado w Suchowoli?

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

To i tu taka speluna była, można było i siekierą dostać. Ochronoarz narwaniec był ale taki zbity ze szok. Malucha to sam kulał po parkingu. Ciekawe czy on jeszcze żyje 🤔 druga była trochę dalej to kumpla brat jakiegoś gościa raz a skutecznie dźgnął. Ogólnie 3 trupy znaleźli po jeszcze innej dyskotece ale to z biednych rodzin i nikt nie szukał co i jak 

Kurde, gdzie wyście się szlajali. Dobra impreza jak się trup ścielę gęsto 😜  

Opublikowano

Dla niego nawet dziś. 

Teraz nie chodzę z wiadomych względów 

1 minutę temu, PAN88 napisał:

Dzięki sam sobie ogarnę 🤣🤣

To w ten weekend @Karol6130@danielursus3p?

1 minutę temu, radekz200 napisał:

Jakaś dobra wixa? 

Kiedyś nawet tak, z całej Polski się zjeżdżali. 

Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

A Cosmopolitan w Kąkolewnicy zapomniał?

Tam nie byłem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v