Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gregor1284 napisał:

20 minut temu, slawek74 napisał:

patrz wyżej

Ale Ty nie musisz ich gonić 😉

u debila jak było po 5 psów to w jednym tylko jeden ... podobno w kilku miejscach już balaganu na robiły ....

Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał:

No jak pić wódkę z gwinta z dozownikiem :ph34r: ?

@Zagrodnik usunął konto.

A bo się czepiają chłopaka jak by sami święci byli.

• Like 3
Opublikowano
19 minut temu, 6465 napisał:

Masz rację.  W święta nie widziałem by akoo kogoś obraził. Było wesoło i to wszystko. Poza tym, forum jest po to aby wymieniać się poglądami. Jeden ma takie, drugi inne i jest o czym dyskutować. Przedstawiać swoją rację.

18 minut temu, gregor1284 napisał:

A to nowy sposób na podryw 🤔 ?

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, dsbh napisał:

Masz rację.  W święta nie widziałem by akoo kogoś obraził.

Chciał się bić z Danielem i do kogoś tam innego sapał jaki to on nie jest yebaka a tamten to byle co... Generalnie dopóki było o brzoskwince to było śmiesznie ale później to już się trochę żałosne i niesmaczne zrobiło...

• Like 2
Opublikowano
21 minut temu, TheraRolnik napisał:

Włączcie TVN fajna bajka się zaczyna

Po niej jest lepsza. Minionki. Polecam.

19 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Chciał się bić z Danielem i do kogoś tam innego sapał jaki to on nie jest yebaka a tamten to byle co... Generalnie dopóki było o brzoskwince to było śmiesznie ale później to już się trochę żałosne i niesmaczne zrobiło...

Gdyby to po trzeźwemu się tak zachowywał, można by to uznać za co najmniej dziwne. Ale pod wpływem, przed internetem traktuje to jako żarty. Tym bardziej, że na co dzień nie wydaje się agresywny.

Inny użytkownik czytając to albo się załamał albo utwierdził w przekonaniu, że jego teoria o chadach się sprawdza :ph34r:.

14 minut temu, Belaruss820 napisał:

Wyborowa nie ma dozownika, stock prawda,ma. Ale mi chodzi o to ze korek idealnie zastępuje kieliszek.

Zgadza się. Ale nigdy nie próbowałem z dozownikiem. Ile to człowiek musi jeszcze  w życiu wszystkiego spróbować :ph34r:.

Opublikowano
1 godzinę temu, dsbh napisał:

Zesłanie Ducha Świętego. Komu odpuścicie grzechy są im odpuszczone a komu zatrzymacie, są im zatrzymane.

Ciekawe to. To dlaczego standardową formułą jest "spowiadam się Bogu wszechmogącemu" itd. To po co komu ksiądz do tego?  Zresztą jak sam Senior powiedział- ja do spowiedzi nie chodzę, bo nie mam się z czego spowiadać. Nikogo nie zabiłem, nikomu krzywdy nie zrobiłem, nigdy nic nie ukradłem. Mój pradziadek podobnie uważał, do spowiedzi nigdy nie chodził a pod koniec życia w ogóle przestał chodzić na jakiekolwiek msze.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Kto się go czepiał ? Każdy z nas w jakiś sposób go wyśmiał , bo śmiesznych rzeczy narobił i tyle , usunął konto z tego powodu i wrócił .... Popierdolił znowu o swojej zatwardziałej wierze, widział , że nikt go nie słucha , albo przyszedł po słoik miodu i znowu się zmył, nikt go nie wyganiał ani typowo nie  obrażał , za jakiś czas znowu wróci z misją , chwilę poudaje ,że to nie on , później się objawi i zniknie ... Malo tutaj takich czubków było? Przez te 10 lat już wielu widziałem ;)

• Like 3
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

To dlaczego standardową formułą jest "spowiadam się Bogu wszechmogącemu" itd. To po co komu ksiądz do tego? 

To jest spowiedź powszechna. A spowiedź i sakrament pojednania to zupełnie inna sprawa. Dwa: skoro nie chodzisz do kościoła to skąd znasz formułę?

zycietoniejebajka1 napisał:

Każdy z nas w jakiś sposób go wyśmiał

E, e. Nie każdy. Ja dopiero się dowiedziałem o co chodzi.

• Like 1
Opublikowano

Widziałem Twoje pytanie o niego , gdzie dzień wcześniej napisałem że to on . No jak na naczelnego detektywa tego forum , to trochę słabo z refleksem u Ciebie ;) 😉😉

3 minuty temu, Bananek napisał:

kościoła to skąd znasz formułę?

Bo jak ja i wielu innych miał obowiązkowa religie w szkole . Musiał przyjąć komunię i bierzmowanie ... :)

Opublikowano
34 minuty temu, dsbh napisał:

Zgadza się. Ale nigdy nie próbowałem z dozownikiem. Ile to człowiek musi jeszcze  w życiu wszystkiego spróbować :ph34r:.

Ja tez nie próbowałem pic wodki z gwinta z dozownikiem.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v