Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, GRZES1545 napisał:

🙃

Z neta kupiłeś tak drogo? To ja czarną z 5lat gwarancją mam w tej cenie🤔 niedługo ma być czarna performenc z udarem i akcesoriami w Lidlu za cos koło 540zł

Jak wrzucałem link parę razy, tylko za 375(bez tych bitow), to nikt się słowem nie zająknął, że drogo. Jak kupiłem, to od razu - "ło panie, ale drogo, ja za tę cenę kupiłbym 2" :)

6 minut temu, Bananek napisał:

dobry wybór, będziesz Pan zadowolony. tylko ta cena... żeby tyle wołać za dodatkowy akumulator...

Bez drugiego aku gdzieś 280, jak patrzyłem na samo aku, to różnie, ale koło stówki wołają, to myślę kupię od razu, bo potem na bank się nie zbiore. 

Edytowane przez daron64
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, jacek3773 napisał:

Żeby to było prawdą to musiał by robić nie całe 50mth rocznie.

W mojej wiosce jest gość który kupił nowego DF 130KM a obrabial nim ze 3 albo 4 hektary, po prostu było go stać i sobie kupił a ponadto jeszcze mniejszy 70KM do "pomocy". Tego większego juz sprzedał po kilku latach i wziął za niego tyle co zapłacił w salonie. 

A w sąsiedniej wsi jest również John Deere ale nie pamiętam modelu, również nówka, u właściciela jest już ponad 10 lat i nawet 2000mth nie ma

Edytowane przez KlimekPL
Opublikowano
KlimekPL napisał:

26 minut temu, jacek3773 napisał: Żeby to było prawdą to musiał by robić nie całe 50mth rocznie.  

W mojej okolicy rolnik ma 10h porzeczek 2x c360 do roboty i 7211 na pokaz od nowosci rok temu mial niecałe 1500mth ale sprzedać nie chcę

Opublikowano

Mam barumy oryginał jeszcze,zrobił niecałe 3 tys. Ale pod obciążeniem widać jak spękane są. Co z tego że protektor idealny jak wiek robi swoje. Ojciec zetorem 3320 zrobił ponad 10tys na oryginalnych i jeszcze na nich trochę bieżnika jest.

Opublikowano
19 godzin temu, MF675ursus napisał:

Nie zgodzę się z Tobą. Dwa lata temu tak było, ale teraz jakość Parkside bardzo spadła, zaczynają się problemy z gwarancją, dostępnością baterii, przy wzroście ceny, szczególnie serii czarnej Performance. Aktualnie jest parę tańszych marek o porównywalnej jakości oraz droższych marketówek z lepszym wykonaniem, już o dostępności nie wspomnę

To napisz może jakieś modele które są godne uwagi, bo ciężko teraz się połapać w tym bajzlu z markami. Wszystko z jednej fabryki w Chinach praktycznie a modeli tyle że nie wiadomo czego się łapać.

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

Panowie Agrotron 618 6cyl dobra maszyna? Handlarz Kobylany Kozy nie wiem jak wstawić tu link z ogloszenia🤔 @Uziu92 to koło Ciebie blisko?

wiem gdzie to i u kogo , to jakaś rodzina strongmana 😀 mam tam że 20 km. Czy dobra maszyna ? jak chcesz coś taniego w częściach i z dobrym ich dostępem to bym coś innego szukał

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

Panowie Agrotron 618 6cyl dobra maszyna? Handlarz Kobylany Kozy nie wiem jak wstawić tu link z ogloszenia🤔 @Uziu92 to koło Ciebie blisko?

618 czy 118?

https://www.olx.pl/oferta/deutz-agrotron-118-CID757-IDEavdY.html

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Shogun napisał:

To napisz może jakieś modele które są godne uwagi, bo ciężko teraz się połapać w tym bajzlu z markami. Wszystko z jednej fabryki w Chinach praktycznie a modeli tyle że nie wiadomo czego się łapać.

Moim zdaniem, z tanich godne uwagi są Graphite i Dedra. Z droższych Ryobi, ale najlepiej z marketówek wypada Erbauer

Edytowane przez MF675ursus
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, slawek74 napisał:

118 akurat koło uzia taki stoi @slawek74 moja zmyłka🙆‍♂️

12 godzin temu, Uziu92 napisał:

wiem gdzie to i u kogo , to jakaś rodzina strongmana 😀 mam tam że 20 km. Czy dobra maszyna ? jak chcesz coś taniego w częściach i z dobrym ich dostępem to bym coś innego szukał

Jaki masz na mysli?

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

ja tam też prawie dojcza kupiłem w tamtym roku z turem , spodobał mi się ale jednak dobrze że nie wziąłem , jd Massey i renault , części w opór i dużo zamienników

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, Uziu92 napisał:

ja tam też prawie dojcza kupiłem w tamtym roku z turem , spodobał mi się ale jednak dobrze że nie wziąłem , jd Massey i renault , części w opór i dużo zamienników

Bedziem patrzeć,  narzekają ludzie na dojce te nowsze? A widziałeś te MF w Lubartowie?

Opublikowano
7 minut temu, GRZES1545 napisał:

Bedziem patrzeć,  narzekają ludzie na dojce te nowsze? A widziałeś te MF w Lubartowie?

Grzesiu mfy to na prawdę dobre ciągniki. Kupiłem wyciągniętego z krzoków za śmieszne pieniądze dołożyłem 6 tyś na doprowadzenie do ładu i śmiga jak zły. Z tym że to najgorsza seria mfa. Dzien dnia za***prza najpoważniejsza awaria to sterownik ehr ogarnął mi kumpel za dobra flaszkę ;)

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

7 minut temu, Uziu92 napisał:

on jest na tych pomprowtryskach, one drogie są w wymianie i naprawie , kolejna sprawa to skrzynie , podobno 6 tki lepsze , 4 nie bardzo , ja w tym co miałem brać to coś właśnie ze skrzynią chyba było nie tak

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v