Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

@Sean o degradacji mózgów na wsi świadczy choćby wynik ostatnich wyborów.

Jakby był inny wynik wyborów, na pewno nie potrzeba byłoby protestów w sprawie aborcji ani obalenia rządu, bo ta opcja by już miała to czego teraz chcą, czyli hulaj dusza piekła nie ma..

7 minut temu, pafnucy napisał:

ale nie za normalne.

za normalne? raczej mocno chore.

Opublikowano

Wtedy ty byś protestował i beczał że Polski zaraz nie będzie bo ja zniszczą i reszta tak jako prezes przepowiada. Protesty w sprawie aborcji zaczeły się po tum jak Jarosław nakazał Przyłębskiej działanie a nie bez przyczyny

Opublikowano

***** *** ! I niec mnie który konus spróbuje torpedować, to mu zrobię z du.y ruski kosmodrom 😈

Opublikowano

Zacznijcie mądrale budować już przytułki, bo z takim podejściem na starość tam skończycie   :D  o ile do tego czasu nie wprowadzą eutanazji. xD

Opublikowano (edytowane)

Może to zabrzmi nieładnie na dobranoc, ale odpowiem -  srakim  :P  bo w tym proteście chodzi o swędzące sraki.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Ogladają w TvPIS kłamców Smoleńskich paranoików widzących wszedzie sPISek, zaprzańców, nienawistnych kłamców i kretynów którzy szczują ciemny lud na wszystkich wkoło.   

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Jak sie nie rozumie otoczenia to okresla sie je mianem chorego

wesołych świąt :) 

Opublikowano
7 godzin temu, Sean napisał:

Zacznijcie mądrale budować już przytułki, bo z takim podejściem na starość tam skończycie   :D  o ile do tego czasu nie wprowadzą eutanazji. xD

To fakt jak pis dłużej porządzi to faktycznie zrobi z Polaków dziadów.

Opublikowano
8 godzin temu, Sean napisał:

Do tego lesbijka na czele protestów, nie dziwota że tak atakują kościół, nie tak dawno pisałem że pedały i lesbije zaczną podnosić głowy. Ale nie trzeba być tolerancyjnym dla odmieńców. Jeszcze trochę a będziemy na ich pasku chodzić wszyscy.

Oto to 👍, pisałem też już tu  jakiś czas temu że chce w tym kraju jako katolik swobodnie wyjść z krzyżykiem na piersi to wyjuchy antypisowe na forum na czele z @Ulmankiem że żadne lewactwo mi nic nie zrobi i tak dalej, A teraz co się dzieje, ataki na kościół🙆‍♂️, jeszcze malutki krok i katolicy będą prześladowani 

7 godzin temu, jacus napisał:

wtedy  mogloby braknac miejsca dla bardziej potrzebujacych ,jak ty........

Martw się oby dla Ciebie nie brakło 🤣

7 godzin temu, Ulman napisał:

O to trzeba pytać @Roman176 bo ostatnio rozpisywał się o praktykach analnych. 

Czy jest to naturalne? Oczywiście że tak,  bo zjawisko homoseksualizmu istnieje w przyrodzie u wielu gatunków od poczatku swiata i żadne leczenie, przesladowania i szykany tego nie zmienią. Już wielu próbowało i nic z tego nie wyszło. Byli , sa i będą  jakmś procentem w całym społeczeństwie i trzeba to uznać za oczywiste. Ot i cały temat

@Sean o degradacji mózgów na wsi świadczy choćby wynik ostatnich wyborów.

Człowieku naturalne 🙆‍♂️ naturalnie to jest samiec z samica 

Waszym k**wa nowoczesnym i głupim myśleniem dążycie do wyginiecia każdego gatunku na ziemi 

7 godzin temu, Ulman napisał:

Niezwykły ładunek intelektualny

A protestujących słyszałeś 🤣

Opublikowano
10 godzin temu, Ulman napisał:

Sprawdzi się niezaleznie od protestów ale propaganda będzie z siebie mogła zdjąc odpowiedzialność i obwinic innych. Wicie, rozumicie my byli przygotowane ale łone zepsuli nam to i jest tera epidemia

Sorry Ulman, ale trochę niesprawiedliwy jesteś. Władza robi co w jej mocy. Nawet cmentarze zamknęli w trosce o obywatela, nie bacząc, iż ów Obywatelowi, na emocjach grają, bo przecież nie na nosie. 

Opublikowano

Przeciez to zamknięcie cmentarzy na prawie ostatnią chwilę było najgłupszym posunięciem jakie mogli zrobić. Powinni dać ludziom czas na spokojne odwiedziny i dużo wcześniej ogłosić zamknięcie, albo w ostateczności nie dać ludziom czasu i ogłosić to później. A zamiast tego zrobili to po południu, tak że wszyscy na uraaa rzucili się na groby. Kogo oni mają za doradców? Zamiast te wizyty na grobach jakoś rozłożyć w czasie, to na uraaa wszyscy rzucili się na raz. Ciężko mi uwierzyć w to, że mają tak głupich doradców, że nie przewidzieli takiej reakcji ludzi. Ciężko mi też więc uwierzyć, że robili to z troski o obywatela.

5 minut temu, bezbarwny napisał:

Nawet cmentarze zamknęli w trosce o obywatela

• Like 1
Opublikowano

takie prymitywne montaże nie są śmieszne bez względu co i komu włożono w usta ,śmiać się można z kretyna co to robi

5 minut temu, hubertuss napisał:

Ty nie masz się śmiać z nawróconego prezesa. Ty masz go słuchać.

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Sean napisał:

Polskie HALLOWEEN? Sztuka i moje klimaty. Niezwykłe i wzruszająca. Autentyczna dawka emocji, której nawet w filharmonii nie doświadczysz

Edytowane przez Ywa
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, witejus napisał:

takie prymitywne montaże nie są śmieszne bez względu co i komu włożono w usta ,śmiać się można z kretyna co to robi

Chyba nie taki kretyn. Weź pokaż klasę i zmontuj taką wypowiedź by wyglądała na płynną jak prawdziwa.

@daron64 przecież mamy rząd nieudaczników. Oni nie mają pomysłu ani planu na nic. Po prostu się miotają i robią jakieś ruchy i działania z doskoku. Zrobili sobie zakaz a teraz będą płacić miliony z naszych podatków za kwiaty. Za głupotę Pinokia zapłacimy my z naszych podatków.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

dziś taki montaż robi odpowiedni program, kilkuletnie dzieci to potrafią .A choćbym wkleił Korwina wychwalającego socjalizm,co nawisem mówiąc byłoby prawdopodobne ,to i tak byś nie wiedział kto to naprawdę zrobił

Opublikowano
27 minut temu, hubertuss napisał:

Nie ośmieszaj się. Program nie znajdzie ci sam odpowiednich słów o odpowiedniej barwie głosu i tak dalej. 

a kto ci znajdzie ?ten co to robi ?dobiera po sylabie ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v