Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@Denwer pokazujesz grafikę z mapą z poprzednich wyborów 2015. To stare i nie prawda jak wasza propaganda. Teraz od DDR trzeba odjąć Mazowsze bo tam Duda przegrał. Ty nawet nie myślisz nad tym co wklejasz.

Opublikowano (edytowane)

@hubertussTyle  że ta  grafikę   umieścił  na swoim  facebook  dziennikarz   TVN   :D  :D  :D  

Edytowane przez Gość
Opublikowano

https://wiadomosci.wp.pl/projekt-ustawy-ws-halloween-w-sejmie-przewiduje-grzywne-i-areszt-za-swietowanie-6532615677265537a

"Kto w dniu 31 października danego roku kalendarzowego przebiera się za straszną postać, w szczególności za kościotrupa, czarownicę, wampira, diabła lub inną kojarzącą się z piekłem istotę, podlega karze ograniczenia wolności lub aresztu na okres nie krótszy od 15 dni" - dodano w petycji.

Śmiesznie będzie, jeśli by cos takiego przepchnęli 🤣

Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał:

Nie zareaguje, ponieważ sam ukręcił bat na własne dupsko.😂 Nawet gdyby poskarżył się Trumpowi na działania tej Pani. Ale zawsze może pokrzyczeć na swoich obywateli,

Zgadza się - ta paniusia to nie przedstawicielka białej gwiazdy a tych z Wall Street a Trampolino przy tej mafii finansowej to mały Pokuś.

3 godziny temu, hubertuss napisał:

Duda się nigdy na ambasador nie poskarży. Nie ma takiej odwagi. Trump nigdy by z tą skarga nic nie zrobił. Bo my dla USA jesteśmy jeleniem od kupowania dużo i drogo. 

Jeleniem i składowiskiem przestarzałego militarnego złomu no i  jest perspektywa dobrania się do naszych najbogatszych w Europie  surowców naturalnych - logiczne - stąd te zainteresowanie naszym krajem. Biznes imperialistyczny nigdy nie trafia w próżnię a wszystko musi być zaplanowane - tym razem bez żadnego wystrzału.

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

https://wiadomosci.wp.pl/projekt-ustawy-ws-halloween-w-sejmie-przewiduje-grzywne-i-areszt-za-swietowanie-6532615677265537a

"Kto w dniu 31 października danego roku kalendarzowego przebiera się za straszną postać, w szczególności za kościotrupa, czarownicę, wampira, diabła lub inną kojarzącą się z piekłem istotę, podlega karze ograniczenia wolności lub aresztu na okres nie krótszy od 15 dni" - dodano w petycji.

Śmiesznie będzie, jeśli by cos takiego przepchnęli 🤣

Nie no k**wa to chyba jakiś żart, jak powiem córkom, że tatuś  będzie odwiedzał ich w pudle 😁

Opublikowano

jaka trzeba byc menda zeby brac pieniadze od dojnej zmiany i udawac niezaleznego dziennikarza...

13 godzin temu, many12 napisał:

Jak to kim - ambasadorem rzekomych przyjaciół z określoną misją do wykonania.

to przyjaciolka dumpfa od dziesiatek lat- trzeba innej rekomendacji ??

13 godzin temu, dsbh napisał:

@many12 wiem kim jest pani Mosbacher, pisałem o tej która krytykuje Kosiniaka i Hołownię.

Na marginesie była krytyka polskich władz odnośnie wadliwych masek. To co zrobi Izrael ?

https://dorzeczy.pl/swiat/147157/izrael-zakupil-17-tys-respiratorow-dostarczono-zaledwie-10-proc-z-nich.html

policzmy-mysmy "kupili" 1,2 sztuk za ok. 200 mln a oni 17 tys za ponad miliard 100 milionow- nie chce mi sie liczyc, ale ile razy wiecej mysmy zaplacili za sztuke ????? zreszta w izraelu rzadzi takie skrzyzowanie prezesa z zerem i szumowinami do szescianu, ktory w normalnym panstwie powinnien dawno siedziec za korupcje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v