Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

sumek666

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Sean napisał:

Tym gorzej, w pierwszej kolejności będziesz powołany w razie mobilizacji na dowódcze stanowisko  :P a spróbuj się nie stawić .    xD

To jest ochrona przeciwlotnicza a nie brygada interwencyjna do palowania ludzi... 😋

6 minut temu, ogarek napisał:

To jest ochrona przeciwlotnicza a nie brygada interwencyjna do palowania ludzi... 😋

Te najbardziej agresywne małolaty nic tylko im dać miotłę i mogą nadlecieć z każdej strony, więc jak najbardziej twoje kwalifikacje mogą się przydać.   :P  A jeszcze z tym piorunem na maskach, to jak błyskawica.   xD

Edytowane przez Sean

No i tu się zgadzamy jak za starych dobrych czasów,  :P czyli jeszcze wczoraj    xD  Ale mam duże zastrzeżenia do ich rodziców i wychowania, i powiem ci że rodzicom wlepił bym tak po pałce na grzbiecik.   :P 

Pewnie tak, bo jak nic zwariowały  xD a słownictwo iście z piekła rodem.   :P Szkoda że mają maseczki, bo byłoby widać czyje to takie mądre.   :D  Masakra.

Edytowane przez Sean

CHOLERNI PROTESTUJĄCY SPALILI W DODATKU WÓZ TRANSMISYJNY TVNu

A nie... chwila... to z 2013 z słynnego Marszu Niepodległości, marszu patriotów i prawdziwych Polaków

Parenaście idiotek czy idiotów z kilku(nastu)tysięcznego tłumu nie definiuje wizerunku całego protestu/marszu/czegokolwiek.

comment_1603825952lB4OltNVctdDYlTGEXdlH2,w400.jpg

Edytowane przez tomek222

1 godzinę temu, leszek1000 napisał:

Druga kwestia czemu wyzywali Bosaka który nie skomentował wyniku trybunału. Tutaj jest drugie dno i tyle. 

No chyba że większość chce lewicy u władzy. 

Skomentował    jest  przeciw  aborcji    opowiedział  się  po właściwej  stronie 

122935612_3659030464141819_4269905595542

Edytowane przez Denwer

48 minut temu, hubertuss napisał:

Jak wam się podobało wczorajsze przemówienie Jaruzelskiego nie to znaczy Kaczyńskiego. Przez przypadek i podobieństwo mi się od razu skojarzyło. Wie ktoś z was jakie to tajemnicze siły nas atakują i sprawią, ze nie bedzie Polski?

Bardzo stonowane i spokojne. Opozycja wczoraj pod mównica do gardła mu skakała krzyczała wojna, aby wy***rdalaj chyba zabrakło, a jarus spokojnie o obronie kościołów. Nawet jakby stanął i powiedział kocham was wszystkich to byście pomstowali co też on wygaduje. Próbowali go sprowokować i tylko raz w sejmie się udało i mu się ulalo od tego czasu się pilnuje i nic na gorąco nie komentuje. Przeczytajcie artykuł redaktora Stanowiskigo z redakcji sportowej wp. Chyba większość się z nim zgodzi. Reszta to ekstremiści jak to ich nazwał.

Czytałem też artykuł o walce przed trybunałem kobiety  z zespołem downa i matki dziecka z zespołem Downa o zmianę prawa aborcyjnego w Anglii. Z ich punktu widzenia aborcja z tego powodu to dyskryminacja a nie żaden wybór. I mają w Anglii coraz większe poparcie, a zwolennicy możliwości aborcji z powodu zespołu Downa uważani są za ciemnogród . Kto wie czy lewica za kilka lat nie będzie uważana tam za ciemnogród. A my ciągle w tyle czy może tym razem w przodzie

@leszek1000 @Denwer Bosaka wyzywano za jego głupie słowa.

https://www.ofeminin.pl/swiat-kobiet/prawa-kobiet/jesli-dziecko-umrze-po-porodzie-no-to-po-prostu-umrze-mowi-krzysztof-bosak/evs4f2b

Ciekawe czy powiedział by tak własnej żonie o własnym dziecku?

@PawelWlkp Jarzuel też spokojnie mówił czy tam czytał. Dlatego mi się skojarzyło. Chociaż generał aż takich bredni o jakichś siłach nie pociskał. A to, ze Kaczyński powiedział by kocham was wszystkie. W cuda wierzysz? Mu słowo kocham zwłaszcza w stosunku do kobiet przez usta nie przejdzie.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
    • Gość
      Przez Gość
      Zapraszam
  • Dodaj nową pozycję...