Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Na te ostatnie godziny przed ciszą

Pomódlmy się Polacy dzisiaj do Boga żeby ojczyznę Polską zachował.

Pod Twą obronę Ojcze na niebie grono Twych dzieci swój powierza los

Ty nam błogosław i ratuj w potrzebie by na trzaskowskiego jak najmniej oddało głos.

🇵🇱 👍🏻 , 🌈 👎🏻

Amen.

Amen

Opublikowano
13 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ty nam błogosław i ratuj w potrzebie by na trzaskowskiego jak najmniej oddało głos.

🇵🇱 👍🏻 , 🌈 👎🏻

Amen.

Nue wiem jak to skomentować 🤔

Opublikowano (edytowane)

@marulekk Mówisz o głupocie czy świętokradztwie? Jedno i drugie w tym kraju najlepiej olać ciepłym moczem. Głupi nie wie, że to co uprawia nie ma z prawdziwą wiarą nic wspólnego i pierwszy pójdzie "do odstrzału" u Piotra.

Edytowane przez lukasz222
Opublikowano
37 minut temu, Rolnik1973 napisał:

🇵🇱 👍🏻 , 🌈 👎🏻

Amen.

Z modlitwa to raczej ma mało wspólnego, natomiast za***iście się nadaje do konwersacji z duchem zamieszkującym lampę.:lol:

• Like 1
Opublikowano
42 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

🇵🇱 👍🏻 , 🌈 👎🏻

Amen.

Kontynuuj Rolnik, kontynuuj

AB02CC2A-5A84-40B2-8C14-ED8766C67DE3.png

• Haha 1
Opublikowano

DUDA , DUDA , DUDA ,DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA

Kampanię zakańczam aż do 21 w niedzielę będą fajerwerki .,

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, Denwer napisał:

Wyłącz TVN włącz myślenie 

Czyli uważasz, że łamanie procedur (jeśli do nich doszło) związanych z bezpieczeństwem jest ok?

2 godziny temu, mirro napisał:

Stało się i to powinien być dzwonek alarmowy. Wrócił "tupolewizm". Zakładam że drogę na lotnisko blokował wolno jadący kombajn zbożowy, który nie miał gdzie zjechać by ustąpić drogi kolumnie Pana Prezydenta.

Dobry komentarz ktorys tam byl, że spóźnili się tylko dwie minuty.

1 godzinę temu, Andpol napisał:

Dobrze że mgły nie było?

Teraz byłby zdradzony o zmierzchu?

Oglądam sobie wiadomości TVP - nie wiem czy to bardziej śmieszne, czy straszne.

Edytowane przez daron64
Opublikowano

12-go lipca zadecydujemy kto ma być prezydentem. Czy chcecie Trzaskowskiego - lewaka, który chodzi na parady równości i popiera ludzi w stringach i stanikach na głowie, pozwala na profanację symboli religijnych, człowieka, który chce w przyszłości wprowadzić małżeństwa jednopłciowe i adopcję dzieci przez pary homoseksualne. Człowieka, który chce przyjmować uchodźców. Trzaskowski szczyci się, że zna języki obce, ale w żadnym z tych języków nie potrafi nic mądrego powiedzieć. Nie ma pojęcia o polityce. Już prezydentury wstydu mieliśmy - Wałęsa, Komorowski. Wystarczy! Trzaskowski chce rządzić Polską i 38-milionowym narodem a nie potrafi zarządzać Warszawą. Dał już popis swoich możliwości i nie zdał egzaminu..Nie zrealizował swoich obietnic. Podpisał tylko kartę LGBT. Nie zareagował kiedy miliony litrów ścieków wpływały do Wisły. Jest człowiekiem zakłamanym i nierzetelnym. Wyrzuca pieniądze w błoto (strefa relaksu za milion zł). Trzaskowski reprezentuje PO - partię, która przez 8 lat rządziła z PSL-em. Co zrobili? Zostawili Polskę w ruinie.. wyprzedawali majątek narodowy, kradli ile się dało. Nic dla obywateli tylko do własnej kieszeni..Trzaskowski nie ma Polakom nic do zaoferowania oprócz LGBT, nielegalnych imigrantów, walki z Kościołem, afer,chaosu i destabilizacji państwa. Do wyboru macie drugiego kandydata - Andrzeja Dudę. Najlepszego prezydenta jak dotąd,inteligentny,świetny mówca,wykształcony, kulturalny, godnie reprezentujący nasz kraj, dbający o polskie sprawy na arenie międzynarodowej, wiarygodny. Opozycja zarzuca Mu, że podpisuje wszystko co Mu podsuną, co jest absolutną bzdurą, ponieważ Duda zawetował więcej ustaw niż Komorowski. Pochylając się nad kartą wyborczą 12-go lipca pomyślcie zanim oddacie swój głos. Czy chcecie Polski tęczowej, muzułmańskiej, Polski zastoju, destrukcji i destabilizacji,czy może chcecie Polski ambitnej, która się rozwija, która jest oparta na patriotycznych wartościach,wybór jest bardzo prosty. Trzaskowski, który reprezentuje moralną zgniliznę czy Andrzej Duda - człowiek wartości.Miejcie trochę oleju w głowie a nie pomyje. Idźcie na wybory i oddajcie swój głos na Polskę, na Andrzeja Dudę - patriotę,człowieka uczciwego i prawego. 5 lat Jego prezydentury to ocena pozytywna. Wykonał świetną pracę. W końcu jesteśmy traktowani podmiotowo a nie przedmiotowo. Polska jest jednym z najszybciej rozwijających się krajów Europy. Inni nam tego zazdroszczą. To są niezaprzeczalne fakty.. Andrzej Duda. Najlepszy prezydent.

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
24 minuty temu, galan99 napisał:

DUDA , DUDA , DUDA ,DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA , DUDA

Kampanię zakańczam aż do 21 w niedzielę będą fajerwerki .,

b254d82b426d3a5c18f49c923af09df83703.jpg

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, marobas napisał:

dość ważny, a krótki film, zwłaszcza dla wyborców Rafała Trzaskowskiego!

A pewnie że ważny,  szczególnie ten fragment z numerem konta do wpłaty:lol:

Przed chwilą, dsbh napisał:

Wystarczy żeby się utrzymać w Warszawie ?

No pewnie i jeszcze na amfę zostaje.:lol:

Opublikowano

W wiadomościach, to nawet powiedzieli, że kierowca był pedałem. Do tego razem ze swoim kochankiem ćpali. Tylko czekałem, żeby powiedzieli, że za Trzaskowskiego tacy ludzie będą mogli dzieci adoptowac

Opublikowano

wirus kontratakuje, w usa będzie prawdopodobnie w przyszłym tygodniu po 100 000 zachorowań dziennie, ponowne restrykcje, kolejne straty dla gospodarki i spadki na giełdach

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, marobas napisał:

dość ważny, a krótki film, zwłaszcza dla wyborców Rafała Trzaskowskiego!

Dobrze Kiku gada , ale fanatycy i tak zaślepieni z nienawiści będą mówić  że białe jest czarne i na odwrót 

• Like 1
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v