Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Sean ale pokazana (taka świnia) publicznie klientów straci a jak ukarzesz sądownie to jeszcze przepisy chroniące danych skazańców zabronią publikacji w dodatku tak odkuta świnia ma na łapówki dla sądu i reszty tak że wyrok najpewniej będzie niewspółmierny do kary jaką wolność słowa itd... bo kto to przeczyta
pojawią się najróżniejsze pomysły na rzeczywistość na pewno w nienormalnej sytuacji jaką jest epidemia i selekcjonujmy jednak takie po których trzeba pokoleń aby durnotę cofnąć jaką będą niejedne niosły ze sobą 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

w radio sluchalem ze tych rekompensat bedzie ponad 400 miliardow zlotych... z tego 110 milardow z unii a 300 wlasnych pieniedzy przedsiebiorcow. 

kurna- maja fantazje , jedno mnie dreczy pytanie czy oni sa idiotami czy nas uwazaja za idiotow ???

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

w radio sluchalem ze tych rekompensat bedzie ponad 400 miliardow zlotych... z tego 110 milardow z unii a 300 wlasnych pieniedzy przedsiebiorcow. 

kurna- maja fantazje , jedno mnie dreczy pytanie czy oni sa idiotami czy nas uwazaja za idiotow ???

to i za tą krowę co ci nie daje mleka też mają ci płacić rekompensaty 😂 pewnie kury za mało jaj zniosą to też 😉

Opublikowano

nowy porządek świata oddzielany grubymi kreskami  11 września, 10 kwietnia, poczatek korony😲

cytat z fejsa, kreatywności nie brakuje w narodzie: "rozmawiałam z mamą, która aktualnie przebywa na wsi i przekazała mi ważną informację, że grasują oszuści ubrani w kombinezony podający się za Sanepid. Mówią, że mają zalecenia dezynsekcji każdego mieszkania. W tym czasie mieszkanie zostaje splądrowane"

Bosak w recenzji tarczy antywirusowej dla przedsiebiorców stwierdził że jest to jak betonowe koło ratunkowe rzucone przedsiębiorcom by sie zadużali więc szału nie ma

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, hubertuss napisał:

Roman co ma powiedzieć Lewiatan? Dobre i to. Wiele firm po przejściu epidemii będzie mogło płacić po dwie składki czemu nie. Ale dla wielu to wciąż będzie problemem. Składki na pewno nie zostaną umorzone. I nie powinny być umorzone. Jak kogoś nie stać na zus bo nie ma ruchu niech zawiesza działalność i tyle. 

masz rację 

@racyl  wejdziesz na link ładną d*pę ma poruchał bym ja  .. pewnie stare zdjęcie bo stoi jeszcze kolibra 

Opublikowano

chyba  że  znajdzie  się  te  19 mld  złoty  które  zaginęły   Donaldowi    to  będzie  mniej do druku 

7c90977750b25af148a6c5b163d2ec63_origina

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, piotreku1 napisał:

https://businessinsider.com.pl/finanse/tarcza-antykryzysowa-na-koronawirusa-nbp-dodrukuje-zlotego/7fd87k4 

NBP dodrukuje w tym roku 60-90 miliardów zł.  Euro, dolar ,frank  po 10zł? Czy to możliwe?   Oj będziemy za***rdalac za miskę ryżu!!!

Też o tym słyszałem. W końcu w pisie sami wybitni ekonomiści. Co widać tez po forum. Ciekawe, kto będzie chciał kupować obligacje kraju, który zamiast wypracowywać majątek drukuje pieniądze? Bo zdaje się w obligacjach eksperci ekonomiczni pisu z tego forum upatrywali pieniędzy na te wirtualne 212 mld na pakiet antykryzysowy.

Być może dzięki tym jakże przemyślanym działaniom średnia płaca w Pl faktycznie wzrośnie do 10 tys. Ciekawe co się za to kupi? 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
9 minut temu, racyl napisał:

images?q=tbn:ANd9GcSwKcsF7cZdKbpBHcabrFd

No dla Owsiaka to może i biznes każdy ma jakiś pomysł na życie Rydzyk i Owsiak ważne ze nie kradną

14 minut temu, racyl napisał:

images?q=tbn:ANd9GcT7RzPOlZ8xYqBaU-h3bjl

Jak zabraakło? to czemu emeryci nie odłożyli jak pracowali nie daje to Tobie domyślenia?

Opublikowano
16 minut temu, leszek1000 napisał:

Nie rób farmazonu, inni też drukują pytanie kto nadrukuję mniej tego waluta. 

Właśnie drukują i mimo to zł leci w przepaść! Pomysl co by było gdyby inni nie drukowali euro i dolar już po 10zl by byl

Opublikowano

"W czwartek okazało się, że jeden z wiceministrów rolnictwa jest zakażony koronawirusem, w konsekwencji całe kierownictwo Ministerstwa Rolnictwa jest poddane kwarantannie - poinformował szef KPRM Michał Dworczyk."

Opublikowano (edytowane)

Generał To zwykły trol opłacany przez piskomune 

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

musisz wszystkie tematy zaśmiecić ?

Edytowane przez piotreku1