Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, hubertb napisał:

Tess nasz kolega napisał jakby taki skrót z wiadomości które mogą być jutro. Ty jego informację wzięłaś na poważnie. 

Może i tak... Jednak bardzo bym chciała nie brać🤔😊

@Sean alkohol to nie jest rozwiązanie problemu (zresztą gdybym się upiła to podejrzewam, że mogłabym co niektórych pozabijać... To lepiej nie będziemy ryzykować😂)  

@dysydent wiem co masz na myśli tylko to też trzeba chcieć, a ja już mam raczej dość. Nie wiem może potrzebna jakaś motywacja,cel,światełko....nic takiego nie ma w tej rzeczywistości... Tylko jak by coś wisiało w powietrzu...

Opublikowano
3 godziny temu, dysydent napisał:

w takiej jak piszesz kolejności? ;) to po co Ci już było to ostatnie? xD toż to już tylko kłopot

w kolejności to co najważniejsze a nie to co było po kolei 😁

Opublikowano (edytowane)

a to też "ciekawa" kolejność
lepiej swojej nie pokazuj tego agrofoto bo presji kwarantanny spokój rodzinny może nie wytrzymać jak się dowie którym jest "priorytetem" xD

zaraz cytatem przypomnę o co chodziło ;) 

4 godziny temu, racyl napisał:

u mnie syn się urodził, dom zbudowałem. ślub brałem także nie było żle

Ani słowa nie było o świńskiej grypie, nikt się nie chował

to pogrubione jak by kto nie wiedział "oczymmytu"

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
5 godzin temu, dsbh napisał:

Zaraz się okaże że Pafnucy i Rysiek to jedna i ta sama osoba i sam ze sobą rozmawia :).

Czemu tak przyszło Ci do głowy ? Podobni , czy jak ?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, ogarek napisał:

Oj będzie się działo..... 😂😂😂😂Tchórze pisowskie popuszczają już majty... 

To do generała :ph34r: ?

1 godzinę temu, tess napisał:

@Sean alkohol to nie jest rozwiązanie problemu (zresztą gdybym się upiła to podejrzewam, że mogłabym co niektórych pozabijać... To lepiej nie będziemy ryzykować😂

Jest rozwiązaniem. Jak masz doła, należy się nawalić. Na drugi dzień będziesz myśleć aby Cię kac puścił i głowa przestała boleć. Nie stosować zbyt często.

1 godzinę temu, racyl napisał:

w kolejności to co najważniejsze a nie to co było po kolei 😁

To jeszcze do kompletu drzewo by się przydało.

@Pafnucy tak mi się skojarzyło  z tym co pisaliście.

Edytowane przez dsbh
dopisek
Opublikowano
1 godzinę temu, tess napisał:

@Sean alkohol to nie jest rozwiązanie problemu (zresztą gdybym się upiła to podejrzewam, że mogłabym co niektórych pozabijać... To lepiej nie będziemy ryzykować😂)

Widzisz a ja wolałbym już oberwać jak co bo z zabiciem czy ubiciem dwumetrowego chłopa to i w czasach szkolnych nie jeden miał kłopot :P ale się przekonać co by było xD

Opublikowano
6 minut temu, Roki212 napisał:

Widzisz a ja wolałbym już oberwać jak co bo z zabiciem czy ubiciem dwumetrowego chłopa to i w czasach szkolnych nie jeden miał kłopot :P ale się przekonać co by było xD

Dragon nie dzięki jestem przeciwna agresji jakiekolwiek 😅 a zamiast się ,,nawalić" to zaraz idę skończyć dawno zaczęty projekt... Według mnie na doła najlepsza jest praca panowie 😉

Opublikowano

Nie cytuj poprzedniego posta bo zaraz jakiś nadgorliwiec da mandacik ;)

A co do agresji to jestem przeciwny jeśli chodzi o zwierzęta :P a jeśli chodzi o ludzi jak trzeba komuś dać no to trzeba 9_9 oczywiście pomijając kobiety :)

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, tess napisał:

. Według mnie na doła najlepsza jest praca panowie 😉

A nie sex ?? 🤔

Opublikowano

Za 8 księżyców będzie konferencja o przedłużeniu wszystkich restrykcji do korony do 12 maja .

Córka zostawiła rzeczy ubrania w Internacie że wrócą do szkoły a tu bach telefon zabierać natychmiast rzeczy bo będzie izolatka czyli szkoły nie będzie już jak była w tym roku .

Opublikowano
10 minut temu, galan99 napisał:

Za 8 księżyców będzie konferencja o przedłużeniu wszystkich restrykcji do korony do 12 maja .

za 8 księżyców to będzie ... zaraz 8x28+92=316-y dzień roku a to wypada 11 listopada od dziś jeśli by księżycowy miesiąc dziś startował ale tego to już nie sprawdzam bo i tak by wyszło że o maju 2021 piszesz
a wypluj Ty takie przepowiednie ;) 

Opublikowano

Z jednej strony to dobrze ze bezrobocie wzrośnie do 30 procent. Bo liczba małżeństw sie zwiekszy na wsi. Tak mi sie wydaje