Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Wydaje ci się ;) po 2 latach stwierdzisz " k**wa mogłem 6tke kupić" 

Mi nawet dwóch lat nie zajęło dojście do takich wniosków :)

6 minut temu, Baks00 napisał:

Ktos moze podrzuci link jakis sprawdzonych opon-18.4 34?

Z tańszych to głównie taurusu polecają.

Mają ludzie fantazje

Screenshot_20201011_162909.jpg

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, krzysztof1987 napisał:

ale ma komentarze z c360

akcja na tym filmie i emocje niczym wczorajszy final Swiatek w paryzu.ps. maja ludzie fantazje ze kreca rozrzucanie gowna i sie tym emocjonuja komnetujac .cyrk

Opublikowano
Ursus932 napisał:

16 godzin temu, soltys48 napisał: Masz perełkę od kolegi po fachu https://www.olx.pl/oferta/ursus-1234-rok-2000-bdb-CID757-IDGSF12.html#e63c5232fb

Ale trzeba mieć najebane pod deklem żeby tyle chcieć za takie coś. To nawet na Podkarpaciu by nie przeszło.

Opublikowano
30 minut temu, bratrolnika napisał:

To tak jak z paleniem

"Pale tylko po seksie, wychodzi dwie paczki dziennie"

Najlepszy seks jest wtedy,kiedy po wszystkim nawet sasiady wychodza zapalic.....

• Haha 2
Opublikowano
53 minuty temu, bratrolnika napisał:

To tak jak z paleniem

"Pale tylko po seksie, wychodzi dwie paczki dziennie"

Przy dwóch paczkach w ciągu dnia zostaje bardzo malutko czasu na "seksowne rundy". Chyba ,że szybkie spalanie.:D

Opublikowano
7 godzin temu, szymon09875 napisał:

Za 150 kupilem 460 Nm ze śruba zrywalna. Zlozony 105 cm. Żeby nie było wątpliwości nie od złodzieja. 

taaaaa,już wiem gdzie sie podziały moje wałki......

2 godziny temu, czesio200 napisał:

Fajna ta 12nastka nawet. Ile ona max leci po drodze? Bo kola z tylu chyba ma mniejsze jak 16nastka?

35km/h opona 18,4/34

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v