Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@szczypka jest bez wału a jak widzę jak robi to raczej zbędna rzecz jak dla mnie. 

Spawy trzymają póki co mimo że dociążona mocno. (Foto w galerii)

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

mam Strumyka V12 i całkiem całkiem niezłą robotę robi

o to coś podobnego, a jak szeroka? zastanawia mnie jak działa z tym ten siewnik do poplonu ale mi to nie jest potrzebne bo lejem rozsieje.

Opublikowano
6 godzin temu, camo napisał:

o to coś podobnego, a jak szeroka? zastanawia mnie jak działa z tym ten siewnik do poplonu ale mi to nie jest potrzebne bo lejem rozsieje.

2,7 metra. 

Opublikowano

Na temat kluczy NEO słyszałem pozytywne opinie jako dobry stosunek jakości do ceny. Od siebie mogę szczerze polecić  klucze HONITON - na prawdę w porządku. Jeżeli nadal trzymają jakość jak kiedyś, bo cena z tego co patrzyłem z ciekawości to identyczna jak kilka lat wstecz.

Opublikowano

Też słyszałem dobre opinię o kluczami neo tools, a co możecie powiedzieć o kluczach beta poza tym że cena dwa razy większa od neo ?? Potrzebuje jeszszcze komplet oczkowych i też zastanawiam się  nad neo albo beta tylko czy warto dopłacać? 

Opublikowano

Z neo mam chyba tylko 32, albo 30. Kupiłem bo nie miałem płasko oczkowego do odkręcania nakrętek na zębach bron. Wymieniłem na 3polach, kazda nakrętkę trzeba było prac młotkiem po kluczu i super się spisał - nic się nie rozgielo/pękło etc. Tylko na rączce delikatnie się sklepal, w miejscu gdzie dostawał mlotkiem. Mam jeszcze chyba tylko młotek i taśmę z tej firmy i wszystko ma fajną jakość. 

Opublikowano

Nowy pomysł na biznes - kupowanie starych ursusów, tatuś naprawi za friko a  synek mówi że mu facet przy trasie 28 tysięcy dawał za 30:D

Ale oni mają mózgi wyprane przez tatusia. Podwórko rodem z PRLu, i ta miłość do  złomów 🤣

A baloty to lepsze widełkami można skręcić niż te snopki co oni owijają 😂

Opublikowano
30 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Też słyszałem dobre opinię o kluczami neo tools, a co możecie powiedzieć o kluczach beta poza tym że cena dwa razy większa od neo ?? Potrzebuje jeszszcze komplet oczkowych i też zastanawiam się  nad neo albo beta tylko czy warto dopłacać? 

W pracy mamy dwa zestawy plasko oczkowych i nasadek neo i daja radę, fakt ze uzywane sporadycznie, ale pasuja do ręki.  W samochodach mamy wyposażenia z ks tools, bardzo dobre klucze, tylko ze to juz inna cena...

Opublikowano

Witam, przepraszam, że off top, ale potrzebuję szybkiej pomocy, a tutaj jest największy ruch. Sprawa dotyczy case maxxum mx 135. Skończył się tłumik drgań. Tu się pojawia problem bo tłumik starego typu jest nie do kupienia. I tu moje pytanie czy  tłumik nowego typu pasuje p&p w miejsce starego? Trzeba coś przerabiać? W innym temacie natknąłem się na informację, żę trzeba toczyć koło zamachowe, prawda to?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v