Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
26 minut temu, Berthold napisał:

"Zapomniałeś dodać że cennik ten jest aktualny tylko w dni parzyste w roku przestepnym, w chińskim kalendarzu zwanym rokiem świni w trakcie pełni gdy sprzedający na jednej nodze na najwyższej górze zakreci piruet, zrobi salto, z zamkniętymi oczami i oczywiście nie spadnie to może przy odpowiedniej kumulacji cyfr z totolotka uda się zachować powyższe stawki..." Kolega do nich sprzedawał ostatnio 😂😂😂 nie dostał... 😁😁😁

Niech zgadne 😏 nie zdołał wejść na najwyższą góre ... 😊

A tak nie wiele wystarczy zrobić by mieć super cene 😊

Opublikowano

Tak jak patrze i czytam to tu nie połowa a 80% na tym forum w tym dziale to handlarze naganiacze i klakerzy  reszta to mali dostawcy ciut wieksi i może z 2-3% tych jeszcze wiekszych . Mam wrażenie że przestaje mieć sensu ten dział po za  prześmiewczymi uwagami na temat ceny  nie pasuje to tym wyżej wymienianym ale tez i tym małym dostawom rzędu 1-10 sztuk na rok bo jak to możliwe ..... JA wiem że są regiony w Polsce gdzie nawet na bród biorą 10%  i wat zostawia dla Siebie kupiujący ale k**wa nie tym razem w całej POLSCE 

Opublikowano

Jarek ogarnij się chłopie masz swój honor to nie zaczepiaj bo latasz kąsasz aby tylko szum robić... Jak coś trochę ucichnie to zaraz wpada Jarosław, wchodzi na swój stołeczek i gwiazdorzy 🤢🤢🤢😵😵

• Like 1
Opublikowano

Waga handlarza oczywiście

To wtedy wszyscy wyjdą w lekkiej 😊

Opublikowano

Ale to zależy jaki bebech od piwa

1 minutę temu, bobienko napisał:

Skitkę trzeba ustalić 😅

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v