Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, michalcium napisał(a):

No a jakby inaczej daleko niemam 😛 a tak na poważnie dawno Jan mu powinien telefon zabrać bo tam serio ludzi juz przyjeżdża od groma 

drugie plutycze 😛 dzisiaj ktoś przyjechał i mu 300 dal

Opublikowano
2 minuty temu, DanielFarmer napisał(a):

Nie ma z czego się śmiać, na tiktoku taki viral zrobili z tego Zduniaka i sylwestra że to przekroczyło wszelkie granice....dojdzie do tragedii,chłopak nie poradzi sobie

no powinni przystopować bo chłopak tego nie ogarnie, 

• Like 2
Opublikowano

Co rok jest podobnie sylwester majówka itp nie wiem czy tam niema w rodzinie bliższej dalszej kogoś kto by nad tym zapanował ale z drugiej strony to mi się wydaje ze chłopak jest uzależniony od internetu telefonu i skończenie z tym jeszcze może się gorzej skończyć 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, DanielFarmer napisał(a):

Nie ma z czego się śmiać, na tiktoku taki viral zrobili z tego Zduniaka i sylwestra że to przekroczyło wszelkie granice....dojdzie do tragedii,chłopak nie poradzi sobie

Daniel patrzę że ty bardziej internetowy niż ja. Ja nawet tik toka czy instagrama nie mam. A co mowa kojarzyć kto to jakiś Zduniak :) 

Opublikowano
1 minutę temu, michalcium napisał(a):

Co rok jest podobnie sylwester majówka itp nie wiem czy tam niema w rodzinie bliższej dalszej kogoś kto by nad tym zapanował ale z drugiej strony to mi się wydaje ze chłopak jest uzależniony od internetu telefonu i skończenie z tym jeszcze może się gorzej skończyć 

z drugiej strony jakby ktoś to ogarnął to tam serio by kasę na tym trzepali 

Teraz, krzychu121 napisał(a):

Daniel patrzę że ty bardziej internetowy niż ja. Ja nawet tik toka czy instagrama nie mam. A co mowa kojarzyć kto to jakiś Zduniak :) 

sam go dopiero wczoraj wygoglowalem 

Opublikowano

@krzychu121 ja też niemam tik toka instagrama a nawet facebooka

1 minutę temu, radekz200 napisał(a):

z drugiej strony jakby ktoś to ogarnął to tam serio by kasę na tym trzepali 

sam go dopiero wczoraj wygoglowalem 

On już działa w sieci co najmniej 2 lata 

Opublikowano

Śmiechy były nie od dziś, ale z umiarem. A teraz to tak poszło viralem, że na prawdę przesada.

Sława kosztuje, chłopak niepełnosprawny to opiekunowie powinni reagować.

Z tego co widziałem na shotach z live to jego w ogóle to nie martwi, ciśnie bekę tak samo jak ci, którzy tworzą te memy... ale rodzice go jebią ostro żeby wszystko odwoływał.

Pielgrzymki też się pewnie nasilają. 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał(a):

Zajrzałem, już nawet prawnicy i makijażystki się flexują na zduniaku...

Gdyby miał kogoś mądrego przy sobie to trochę grosza dzięki temu by szarpnął

toż jak by tam zrobili sylwestra na łące to przebiłby sylwester z polsatem 😛

Opublikowano
1 godzinę temu, krzychu121 napisał(a):

Tak. Może jestem już za stary, albo jakiś inny typ. Ale nie umiem sobie wyobrazić rolników z tymi tiktokami Instagramem. Jakoś mnie to obrzydza. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, michalcium napisał(a):

No a jakby inaczej daleko niemam 😛 a tak na poważnie dawno Jan mu powinien telefon zabrać bo tam serio ludzi juz przyjeżdża od groma 

To tylko świadczy o ludziach 

Chłopak może popularności nie wytrzymać bo nie jest do końca normalny 

3 godziny temu, pedro2 napisał(a):

Zajrzałem, już nawet prawnicy i makijażystki się flexują na zduniaku...

Gdyby miał kogoś mądrego przy sobie to trochę grosza dzięki temu by szarpnął

Obawiam się że w końcu ktoś się znajdzie 

Opublikowano

Z sąsiadem młodym dziś się jakoś o tym zagadałem to niby jakaś sala czy klub chce żeby zrobić tego sylwestra ze zduniakiem :) to i ktoś zarobi tylko chyba niekoniecznie on. Ja jednak chyba jestem za tym by mu zabrać telefon.

• Like 1
Opublikowano

Dajta spokój chłopak ma swoją chwilę i tyle.

Co do zarobków, jest u nas firma transportowa, praca od pon-pt 8tys na rękę nie pod stołem. Awaria czy przebita opona tylko serwis nic się kierowca nie dotyka. Idzie do domu i ma w d...

Opublikowano

Można skracać kabel grzewczy przy poidle podgrzewanym? Mam go ze 3 metry, a potrzebuję max 30cm. Na zdrowy rozsądek czemu nie, ale gdzieś mi kiedyś przewinęła się informacja, że nie należy skracać 🤔

Opublikowano

Ciężki temat z tym skracaniem, u mnie przy montażu jałówka pogryzła i musiałem przecinać jakoś działa ale mam wrażenie że nie grzeje tak samo, nie polecam skracania , zresztą jak przetniesz go to się przekonasz 😛

Opublikowano
44 minuty temu, danielhaker napisał(a):

Można skracać kabel grzewczy przy poidle podgrzewanym? Mam go ze 3 metry, a potrzebuję max 30cm. Na zdrowy rozsądek czemu nie, ale gdzieś mi kiedyś przewinęła się informacja, że nie należy skracać 🤔

Widać jak z fizyką 😛 skróć a się przekonasz🤣

Jednak fizyka bardziej przydatna od ortografii 😜

Opublikowano

No tak, fizyka 🙋‍♂️ Teraz zaświtało :D 😅

A pewnie, że bardziej pszydatna. Fizykę tżeba znać, a błędy ortograficzne poprawia słownik w telefonie, pszeglądarka terz podkreśla wszystkie błendy, hyba rze robi się je z premedytacją 💁‍♂️

• Haha 9
  • Sad 1