-
Podobna zawartość
-
Przez bolek1521
Witam. Mam pytanko chodzi o czujnik przy przystawce przedniego napędu. Gdzie on powinien być podłączony jeden kabel jest do masy a drugi leży w kabinie nigdzie nie podpięty. Ciągnik renault 110 54 wersja mechaniczna. Oraz czy ktoś mógł by poratować zdjęciem jak powinna być podpięta ta kostka od przedniej wycieraczki. Z góry dziękuję
-
Przez 1993michal
witam z racji zbliżających się mrozów mam pytanie. Mam Zetora 5211 i Renault 7714 od kilkunastu lat, oba ciągniki pracują na tym samym paliwie stoją w tym samym garażu. Jak wyskoczy mróz powyżej -10 Zetor odpala i pracuje normalnie a Renata odpala i po kilku minutach w odstojniku filtra paliwa robi się biało i gaśnie. jak rozgrzeje ja palnikiem to będzie chodziła. w czym leży problem ??
-
Przez materrol
Cześć Wam
Posiadam renie 110.54 96r. ze skrzynią 24/8 i rewersem elektro-hydraulicznym. Wszystko sprawuje się świetnie, podczas pracy w polu nie używam wgl sprzęgła, co znacznie przyspiesza pracę, a 3 półbiegi to na prawdę rewelacyjna sprawa, zwłaszcza gdy teren jest górzysty lub ziemia różnorodna. Jedyny mankament który mnie irytuje to wolna skrzynia(max.30km/h przy wypluwaniu pierścieni). Czy wszystkie skrzynie w reniach są takie wolne? Słyszałem coś, że tylko te które szły na Francje były takie. Te z Niemiec osiagały 40km/h. Może one są w jakiś sposób poblokowane? Wie ktoś coś na ten temat?
-
Przez wojtas9090
Witam serdecznie
posiadam ciągnik reno 155.54 od nie dawna problem wystąpił ze wspomaganie kierownicy na wolnych obrotach bardzo cięzko się kreci a po dodaniu gazu troche lepiej ale to nie jest to pompa hydrauliczna została wymieniona na nową i wszystkie fylitry hudrauliczne i nadal jest to samo może ktoś miał ten sam problem lub wie co jest przyczyną prosze o pomoc z góry dziękuje
-
Przez slawek_82
Witam. Czy jest możliwość i sposób skalibrowania pół biegów w Renault Ares 640 bo trochę mi szarpie przy przezucaniu połówek..?
-