Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

cicho bo ogladam bez retuszu a wy mi przeszkadzanie gadaniem9_99_99_9,

jesli chcecie posluchac jednego z najrozsadniejszych i najmadrzejszych dziennikarzy to polecam red. stankiewicza-bije wszelkich durni na glowe i rozklada na lopatki wszystkich niezaleznie od opcji politycznych........

to dziwne ze od paru dni kurwizja zaczela promowac towarzyszy z sld, jaki jest w tym ukryty cel ??? macie jakies pomysly

Edytowane przez jacus
Opublikowano
Dnia 14.01.2018 o 22:06, jacus napisał:

red. stankiewicza

onet nuslis wyborcza se bardzo niezależny tak dla ciebie..xD

Dnia 14.01.2018 o 22:02, marko-kolo napisał:

Przeciesz pisalem ze dalem ile  chcialem ...

nie dałeś nic bo ciebie kościół parzy a nigdzie u ciebie indziej niestali xD

• Like 1
Opublikowano

romus ogladasz dalej ??-redaktorek mowi ze poslowie nowoczesnej to idioci bo tlumaczyli ze sie pomylili w glosowaniu-na to stankiewicz-probowano go zakrzyczec ale sie nie dal- daje przyklad pawlowicz ktora przy tym samym glosowaniu tak samo sie tlumaczyla i pyta czy ona tez jest idiotka - na co redaktor kurwizji ucina dyskusje -ot taka dyskusja.

najwieksza swolocz dziennikarska to ci co jeszcze za po pracowali i sie z roznych przyczyn ostali-oni boja sie o swoje 30 tys na miesiac i sie najbardziej skurwili-mysla ze to ich uchroni przed rydzykami ze szkoly torunskiej,  ogladalem teleexpress- ta "dziennikarka" to ma dykcje jak chlop ze wsi , gugala zaczynala swoja kariere w tvn-ie:D.

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

podatek bankowy to dla ciebie od 500+ 40gr  te drugie to się nazywa marzą sklepy mają taki obrut ze 100/200 to dla nich pi skuś przy obrocie na zmianie 90tyś wiec nie gadaj głupot 

Od wszystkich aktywów masz 0,44% czyli 440 Pln na 100 tys Pln. Zbiera się tego ok 5 mld rocznie.

Rzekomo piszę głupoty  więc  skąd kasa na 500+ się bierze według ciebie.? 

55 minut temu, DTaras napisał:

To nie jest z programu szkolenia z pierwszej pomocy i służby ratowniczej? To m.In. VW sponsorował.

Niemcy Owsiaka sponsorują! Zdrada!!! Hańba!!!xD

37 minut temu, Roman176 napisał:

onet nuslis wyborcza se bardzo niezależny tak dla ciebie..xD

Z GP albo z Trwam to by był wiarygodny bo z sekty. Inni są źli O.o Stankiewicz zadaje proste i logiczne  pytania  które dla PISu sa z reguły bardzo trudne. 

Stankiewicz pisuje do Tygodnika powszechnego i  pokazuje się w TV republika i tam pewnie mówi prawde a w TVPis kłamie?

12 minut temu, jacus napisał:

najwieksza swolocz dziennikarska to ci co jeszcze za po pracowali i sie z roznych przyczyn ostali-oni boja sie o swoje 30 tys na miesiac i sie najbardziej skurwili-mysla ze to ich uchroni przed rydzykami ze szkoly torunskiej,  ogladalem teleexpress- ta "dziennikarka" to ma dykcje jak chlop ze wsi , gugala zaczynala swoja kariere w tvn-ie:D.

Najlepsza jest Dominika Cosić  zTVP. Ma jakąś wade zgryzu , sepleni, słabo gada po angielsku i dramat jak kiedyś nie umiała poprowadzić rozmowy z jakimś gościem więc zawsze wali solową gadkę i żadnych rozmówców. Najlepsze jednak jest jak się wystroi w róże , fiolety i zielenie. Jak się tak wystroi u mnie we wsi jakaś laska do kościoła to sie ludzie na nią dziwnie patrza a panna Cosic dba o nasz wizerunek w Brukseli. Groza:/

Opublikowano
5 godzin temu, szmergiel napisał:

ty idioto !!!!!!!gdzie ty 40 lat temu miales w polsce demokratycznie wybrane wladze???? juz ci sie calkiem ten komunistyczny mozg zlasowal."wladza prostych ludzi robotnikow" -lenina mamy pod krakowem. idz ty czlowieku sie powies bo juz osiagnoles szczyt durnoty ,klamstwa i bezecenstwa

Na Twoim miejscu stonował bym swoje wypowiedzi. Trzeba być kretynem, żeby nie wyłapać aluzji w wypowiedzi jacusia.

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Ulman napisał:

Rzekomo piszę głupoty  więc  skąd kasa na 500+ się bierze według ciebie.? 

Stankiewicz pisuje do Tygodnika powszechnego i  pokazuje się w TV republika i tam pewnie mówi prawde a w TVPis kłamie?

Pod każdym artykułem Stankiewicza zbierają się chyba wszystkie romki, marki, alamy itd. Strasznie nie lubią chłopa.

A skąd kasa na 500+? No toc to oczywiste - wystarczy nie kraść :) Chyba taka była oficjalna linia partii, dość często się to tu przewijało.

Edytowane przez daron64
Gość marekfarmer
Opublikowano
10 godzin temu, Ulman napisał:

N

Skad maja pieniądze na 500+? Przecież kraju nie zadłużają?

To tak samo jak z 500+ muszą zabrać 700 by dać 500. W strukturach państwa cie nie dziwi  a u Owsiaka tak?

Udowodnij  że  zabrali  700  na miesiąc  a dali 500   bo  na razie  rzucasz tylko  bezpodstawne  pomówienia

Opublikowano
9 godzin temu, jacus napisał:

romus ogladasz dalej ??-redaktorek mowi ze poslowie nowoczesnej to idioci bo tlumaczyli ze sie pomylili w glosowaniu-na to stankiewicz-probowano go zakrzyczec ale sie nie dal- daje przyklad pawlowicz ktora przy tym samym glosowaniu tak samo sie tlumaczyla i pyta czy ona tez jest idiotka - na co redaktor kurwizji ucina dyskusje -ot taka dyskusja.

Twoim idolem pewnie redaktor niezależny Lis Tomasz za odcinek miał 90 tys.

Opublikowano

PIS-matoly poczytajcie sobie o wyczynach waszych idoli z Wiejskiej , księży i policji jak zachowywali się wobec WOŚP i wolontariuszy WSTYD PANOWIE WSTYD :(

Gość marekfarmer
Opublikowano

,,PO-Matole,,  Wstyd  to  jest  Kraść  i  na ulicy żebrać

Opublikowano
Dnia ‎28‎.‎12‎.‎2017 o 15:41, marekfarmer napisał:

ja terz przodem nie cofam bo to wstyd jak to mój znajomy mówi rolnik musi umieć cofać tyłem.

Dnia ‎28‎.‎12‎.‎2017 o 16:37, szymon09875 napisał:

Wstyd to kraść :)

Widzisz tyle mam mleka pod nosem a czegoś Cię nauczyłem:ph34r:

Gość marekfarmer
Opublikowano

Myślisz  że  wcześniej tego nie wiedziałem

xDxDxD

Opublikowano

No to za***iście, ciekawe ile z tego przekazano ofiarom represjonowanym przez UB i SB, albo ogólnie opozycjonistom dziś pozostającym na niskich emeryturach. Takie było założenie tego działania. Zapewne zero. I nie ma się na to. Brawo wydrenowano część społeczeństwa żeby nie dać drugiej.

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

No to za***iście, ciekawe ile z tego przekazano ofiarom represjonowanym przez UB i SB, albo ogólnie opozycjonistom dziś pozostającym na niskich emeryturach. Takie było założenie tego działania. Zapewne zero. I nie ma się na to. Brawo wydrenowano część społeczeństwa żeby nie dać drugiej.

25 lat drenowano społeczeństwo żeby dać katom tego społeczeństwa.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, PRIMO napisał:

Te tytuły  artykułów jakby co najmniej policja na polecenie Brudzińskiego pałowała kwestujących. A tu ksiądż wysłał paru ministrantów żeby zbierający puszkami nie tarasowali wejscia do kościoła.

Drugi artykuł to już całkiem autor wykazał się że jest debilem. Kaczyńki co roku daje do puszki na WOŚP i nie robi z tego cyrku

A odnośnie kwoty zebranej, to jednemu urzędnikowi u pani byłej wice przewodniczącej PO już połowe z tego łapówek naliczyli a śledztwo trwa. Także jest szansa że sam jeden nazbierał więcej niż cała WOŚP i wielkiego halo nikt nie podnosi z tego powodu w jedynie słusznych mediach.

Edytowane przez PawelWlkp
  • Like 2
Opublikowano

Kiedyś poruszałem tu kwestię obcinania emerytur ustawą i tego że środki te mają być przeznaczone dla ofiar represji, aby poprawić choć na koniec ich los. Teraz już tylko podnosi się kwestię ile na tym budżet zaoszczędził, a o finansowaniu tych ludzi cicho. Wtedy pisałem że cienko to widzę, dlatego teraz też nie wierzę w na jakieś efekty. 

Gość marekfarmer
Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał:

http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/400-zl-miesiecznie-dla-dzialaczy-opozycji-antykomunistycznej/e8478xf

Opublikowano

taki kraj komunisci siedza na wiejskiej od 5dekad tylko nazwy partii sie zmieniaja banda zlodziei wyciaga jednym ludziom z kieszeni by zamaskowac swoje machlojki tym 500+ a od kiedy jestesmy w unii to polskie rolnictwo umarlo w butach kiedys stosunek kosztow do zyskow byl na plus kiedys sprzedales przyczepe zboza kupiles wagon nawozu a teraz trzeba sprzedac wagon zboza by kupic przyczepe nawozu kiedys nie treba bylo brac kredytow na mlodego rolnika tlumaczyc sie przed biurokratami wystarczylo sprzedac zboze po ludzkiej cenie i kupic co sie chce jestem za obywatelskim wniskiem postawienia wszystkich POlitykow przed trybunalem stanu a pozniej pod sciane co ten duda chrzani o niepodleglosci skoro po wojnie rzadzili nami ruscy a teraz unia

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v