Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może zdjąć obciążniki z przodu, u mnie były i są dwa i nigdy nie miałem problemów z kręceniem jedną ręką. Jak naprawdę jest potrzebne dociążenie to zawsze można dołożyć.

Opublikowano

Ja uważam ze to nie jest ciągnik Kamilek ma takiego kabina jak łupina po orzechu bez szyb drzwi o kręceniu kierownicą już nie wspomnie jak jedziesz to trzęsie jak by nie jechał po asfalcie tylko po jakiś rowach i dołach :rolleyes: :)

Opublikowano
co ty kolezanko mówisz jak ty jestes dziewczyna i sie nie znasz heheheh nie masz takiej praktyki jak chłopaki

jak jezdzila to juz jakas praktyka jest!!! :rolleyes: a to,ze dziewczyna napisala swoje obiektywne zdanie to blad??

dajmy sie wypowiedziec tez plci pieknej :)

Opublikowano
jak jezdzila to juz jakas praktyka jest!!! :rolleyes: a to,ze dziewczyna napisala swoje obiektywne zdanie to blad??

dajmy sie wypowiedziec tez plci pieknej :)

Dzięki @lysyrolnik za pomoc właśnie ze kierowałam T25 a i mogę sobie myśleć o nim co chce

Opublikowano

Wszystkie władki trzesą :rolleyes: dopiero po ustawieniu niskiego prześwitu i szerszego razstawu jest troche lepiej. Najlepiej się jeździ 6 cylindrowymi stodołami z przednim napędem, tam to nie udczuwa się mniejszych nierówności :)

Opublikowano
Wszystkie władki trzesą :rolleyes: dopiero po ustawieniu niskiego prześwitu i szerszego razstawu jest troche lepiej.
i wymianie siedzenia jest ddddddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżzzzzoooooooooooooooooooo lepiej.
Opublikowano
i wymianie siedzenia jest ddddddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżzzzzoooooooooooooooooooo lepiej.

Ja w swoim T25 wymieniałem siedzenie rok temu i nie odczuwam różnicy

Opublikowano

ja u siebie mam oryginalne siedzenie i nie narzekam. wiadomo żę władek będzie trząsł na dziurach i nie ma go co porównywać z traktorami o większych i szerszych kołach gdzie tak duże koła nie wpadają w mniejsze dołki.

Opublikowano

Ja wymieniałem oryginalne na siedzenie - chyba z Kunowa, takie jak w C-330 - i różnica jest ogromna. w oryginalnym do amortyzacji by tylko kloc gumy która chyba nacisk wagonu by wytrzymała.

Opublikowano

masz rację trzsc trzecie ale w zlezności od trktoraj jest to mniej lub wiecej odczuwalne bo powiem Ci ze znajomy ma jakiegos starego MF nie znzm modelu bo nigdzie nie pisze ale jechac T25 a tym MF to spora różnica napewno na komfort tej jazdy wpływa szerokośc opon

Opublikowano

Ja w T25 mam siedzenie od c330(uniwersalne) ale i tak trzęsie choć ciągnik od niedawna jest na szerszych oponach od Ursusa c330 ale i tak po jeździe na t25 ciśnienie jest podwyższone :) :rolleyes:

Opublikowano

No cena to napewno.... ja mam właśnie orginalne od T25 troche trzęsie ale co poradzić... taki rocznik :rolleyes:

A co do władka to można na przód dać szersze balony.. ja nad tym myśle :)

Pozdrawiam Karol12!!!

Opublikowano

No tu to napewno masz racje w władku jest wyżej siedzenie jak i kierownica... umożliwia to lepszą widoczność agregowanych maszyn...

a jak zaczepiacie wałek WOM do ruska??

Opublikowano
A jak by tak zainstalował sobie w T25 jakies pneumatyczne siedzonko??? Co wy na to??? Myśle ze przeszkodą była by cena :rolleyes:

Tanie byłoby od liaza, ze szrotu, ale obawiam się, że będzie za wysokie - taka konstrukcja mechanizmów, i sprężarka musi cały czas klekotać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez volvo
      Zakładał ktoś do Władka wentylator od ltz55, czyli od 4-cylindrowca?
    • Przez adam098
      Witam posiadam t25 z starego typu alternatorem brak ladowania,  co może być.  Jak założyć do niego nowszy alternator?
    • Przez Wielkinikt
      Witam odkrecily mi się śruby z blokady mechanizu roznnicowego a mianowicie 2 kolki 4 podkladki i 6 srub , i nie mam pojecia jak maja byc zalozone podkladki czy maja zaslaniac kolki i nachodzic na siebie czy tylko 2 na zaslonienie kolkow , czy nie ma to znaczenia i jeden chu jak to jest załozone 
      ps przepraszam za bledy 

• Przez druidzlasu
      Witam. Zakupię oryginalny klucz do wykręcania wtryskiwaczy we władziu T-25A . Może ktoś ma na zbyciu .
    • Przez druidzlasu
      Witam. Zakupię oryginalny klucz do wykręcania wtryskiwaczy we władziu T-25A  . Może ktoś ma na zbyciu .
  • Dodaj nową pozycję...
v