Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, lexiflexi napisał:

https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/T1Jh/ 

Ogarnął ktoś kiedyś tego handlarza ??? Chciałem się do niego przejechać za 914 finnką lub zts 9245 ale tego zts to widzę grube pół roku na olyksie ... Był ktoś u niego ? Ze zdjęć widać że nie picuje 

wrzucali tutaj chłopaki ogłoszenia tego typa, opinie też były, niby nieźle ale ogólnie najgorszy ból polega na tym, że skandynawskie wersje mało popularne

no i dodam, że o części chodzi, strategiczne rzecz jasna

Edytowane przez Shaun
Opublikowano
4 godziny temu, Shaun napisał:

wrzucali tutaj chłopaki ogłoszenia tego typa, opinie też były, niby nieźle ale ogólnie najgorszy ból polega na tym, że skandynawskie wersje mało popularne

no i dodam, że o części chodzi, strategiczne rzecz jasna

A czym np różni się 914 finn od zwykłej 914 na polski rynek ? Oprócz większej wygody w kabinie. Są jakieś inne komstrukcje czy jak ???

Opublikowano
9 godzin temu, lexiflexi napisał:

Był ktoś u niego ? Ze zdjęć widać że nie picuje 

5 godzin temu, Shaun napisał:

Parokrotnie się przewijal. Nie picuje,  tak jak ściąga, tak stoją. 

Ceny często zaporowe,  a pan nie jest skory do jakichkolwiek negocjacji. 

Opublikowano

Nie ma między łurusami różnic poza tą szybką skrzynią, która czasem się trafia. Części do tego są i ludzie przerabiają, na forum jest temat nawet o tym. Wszystko do kupienia w agromach itp.

Opublikowano

Fakt. Punkt dla Ciebie. Zawsze można założyć oryginalną czeską z boku silnika lub poprzerabiać i wstawić pod maskę. Więcej problemów nie napotkałem.

Opublikowano

Chcę wsadzić turbinę do swojego wolnossącego i niestety tylko wersja finn wchodzi w grę, wąska rama tura nie pozwala na standardowe rozwiązanie.

Jeszcze tarę innych różnic jest w finnkach ale o tym było pisane parę lat temu w jednym z tematów,.

Co do wykonania to eksportowe są jakby dokładniej wykonane, mogę tak napisać mając eksportówkę na Francję  gdzie  wzmacniacza używam jak zwykłego biegi u ciągle działa jak należy

Opublikowano

Takie rzeczy można zastąpić. To nie problem. Jak widać da się wstawić inną niż fińska czy duńska.

CAM00454.jpg

Opublikowano (edytowane)

Mam RNZ 2 z 1999 siać sieje równo a i jakoś tam dużo rdzy nie widzę. Ale jak się dba tak się ma.

Tylko raz na 3 może 4 lata łożyska na talerzu w prawej skrzyni, pracuje na 40 ha.

Edytowane przez Sadek
Edycja
Opublikowano

Na ja też pierdziu :D W moich stronach to ludzie sami takie coś "produkowali" z dwóch lub półtora konnego ale żeby to fabryka robiła to dopiero są jaja...  a za taką cenę to już nawet pneumatyka można trafić Accorda lub Vicona.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, sladan napisał:

Produkowali, posiadam identyczny

Dałbym sobie rękę, a nawet dwie uciąć że gość wpisał rok produkcji na pałę, żeby cokolwiek było, a tu się okazuje że jednak nie, i bym k.... ręki nie miał

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 1
  • Haha 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v