Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Gospodar55 Niby sprawny technicznie, ale dosyć skorodowany. Trzeba by oddać do blacharza na poprawki. W środku też trochę obdarty, no ale swoje lata ma i nie jest to samochód Violetty Villas, żeby był idealny, tylko ciągnik, który w polu ma robić.

Podsumowując. Nie znam gościa, nie wiem czy jest wiarygodny. Najpierw zadzwoń do niego i popytaj dokładnie o szczegóły, bo w razie co to szkoda paliwa. 

• Like 1
Opublikowano

Minimalna pensja 1977r to 1400zł i co rok rosła 200zł.... Czyli porównywalne z dzisiejszymi płacami "na rękę" - kiedyś może państwo tak nie okradało społeczeństwa.... Dziwi mnie ten paliwożerny szajs java 50 w cenie  wsk-i 125 

Opublikowano
Dnia 17.08.2018 o 20:05, kubamako66 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/siewnik-3m-nordsten-cld-300-howard-lift-o-matic-mkii-amazone-isaria-CID757-IDvfUN9.html#6345558ef4

co o nim myślicie wart tej ceny czy szukać innego bo chce kupić siewnik taki w miare dobry i za nie duże pieniądze tak w granicach do 6-7 tyś, żeby miał 3 m szerokości do robienia ścieżek i  dobrze rzepak posiał ? 

jedyne co można napisać to że za drogi

Opublikowano

Chociaż z zaczepów nieogołocony ten Case :D Jak jeździłem Renówki szukałem to mało który ciągnik na placu u handlarzy miał komplet zaczepów. Ach WSK Lelek - kiedyś droższa o tysiaka od zwykłej B3 a teraz ludzie się zabijają bo według niektórych to najładniejsza z trójek - fajny sprzęt, mam, latam i polecam 🙃

Opublikowano

jaką szerokośc roboczą i mniej więcej zapotrzebowanie na moc ma pojedyńczy ząb grubera jak na zdjęciu zab-grubera-typu-lemken-promocja-zestaw-730-zl-brutto-zab-grubera-typu-lemken-promocja-zestaw-730-zl-brutto-3-3.jpgzab-grubera-typu-lemken-promocja-zestaw-zab-grubera-typu-lemken-promocja-zestaw-czy ktoś ma dane sklepu w którym są oferowane takie bądź sama słupica z pręta 40x40

Opublikowano

www.olx.pl/oferta/owies-jeszcze-taniej-tona-lub-dwie-dla-kunia-CID757-IDve54X.html#ea0051a640 

kuń by się uśmiał 

Opublikowano
10 godzin temu, konteno napisał:

jaką szerokośc roboczą i mniej więcej zapotrzebowanie na moc ma pojedyńczy ząb grubera jak na zdjęciu zab-grubera-typu-lemken-promocja-zestaw-730-zl-brutto-zab-grubera-typu-lemken-promocja-zestaw-730-zl-brutto-3-3.jpgzab-grubera-typu-lemken-promocja-zestaw-zab-grubera-typu-lemken-promocja-zestaw-czy ktoś ma dane sklepu w którym są oferowane takie bądź sama słupica z pręta 40x40

15-20 kunia na sztukę
szerokość łatwo wywnioskować, skoro różnica jednej łapy to 40cm różnicy w szerokości agregatu

Opublikowano
18 godzin temu, Partyzant85 napisał:

Chociaż z zaczepów nieogołocony ten Case :D Jak jeździłem Renówki szukałem to mało który ciągnik na placu u handlarzy miał komplet zaczepów. Ach WSK Lelek - kiedyś droższa o tysiaka od zwykłej B3 a teraz ludzie się zabijają bo według niektórych to najładniejsza z trójek - fajny sprzęt, mam, latam i polecam 🙃

No własnie mi się to spodobało że kompletny jest a nie zaczepów,obciązników ,cięgieł żadnych a czasem nawet lag od podnosnika

Opublikowano (edytowane)

Stan wizualny nie powala, ani z zewnatrz ani w srodku kabiny. Prawa zwolnica czy tam pochwa, zmieniana albo było cos robione bo albo umyta albo inny odcien. No i cały blok za pompa wtryskowa zalany olejem tez nie wrozy dobrze.... 

Cena trocje za duza, za jakies 19tys mozna by go wziac i dopiescic troche.

No i dolny zaczep ulany olejem wiec pewnie olej z wałka cieknie ale to moze kwestia wymiany uszczelniacza.

Edytowane przez matisz
Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v