Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Haha ruski a c-360 to nawet nie ma co porównywać.

Ale czasem można się pośmiać z takich jak wy. Tatusiowi unia dała to kupił zachodni i teraz każdy gimbus szpanuje czym to on nie jeździ.

Co do biegów w ruskim to jak jest ogarnięty to wchodzą bez najmniejszego oporu i bez zgrzytu. Jedynie na drodze na najwyższy bieg to już musi zazgrzytać.

Jak wy jeździliście rozje*banymi 360 i ruskami to takie macie zdanie, ale osłom tego nie wytłumaczy już.

Jak za 15 kupi zadbane 3p to ja kupuje choćby dziś, ale ma być zadbane a nie rupieć po 5 kapitalkach i dalej nadaje się na przetop.

• Like 1
Opublikowano

k**wa fanatycy i jeden z drugim myśli, że jego gówno jest lepsze niż inne gówno. Napisałem, że tyle to dla mnie warte i tylko idiota to kupuje mając na rynku tyle innych ciągników. Przy hodowli dla tych pierdów nie ma już prac. 

Opublikowano (edytowane)

Już skończcie te bezsensowne wymiany zdań na temat tego 3p. Sprzedał to sprzedał, nie to nie. Za ile - też się prawdy nie dowiecie. 

BTW moderatorzy czy ktoś powinni co niektórych upomnieć za obrażanie innych na forum 

Edytowane przez sladan
  • Like 1
Opublikowano

No właśnie czy jest tu jakiś Woźny żeby posprzątać ten rozpier...... Mnie szanowny Pan Moderator zbanowal, a teras co? Wyładował swoje żale na mnie a teraz nie pilnuj porządku????? 

Opublikowano
15 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Były takie adaptery fabryczne. Sam szukałem kiedyś rozrzutnika i taki się trafił ale wybór padł na mniejszy 4t żeby c-4011 się nie męczył.

Były również z wywrotem , kolega chyba jeszcze taki ma .

Opublikowano
5 minut temu, akowicz111 napisał:

Były również z wywrotem , kolega chyba jeszcze taki ma .

Nie jednemu bez tych,,udogodnień'' to się udało:$,a tak na poważnie to mogła być ciekawa opcja.

Opublikowano

Znajomy był oglądać ciągnik,Sprzedawca cham coś się go zapytasz to on normalnie nie odpowie tylko warczy jak by mu nie zależało na sprzedaży.

Jak większość handlarzy odkreca co się da i sprzedaje osobno(zaczep,obciązniki)

Ale po zdjeciach wynika że szrotów raczej nie sprowadzia 

Opublikowano
34 minuty temu, witejus napisał:

głąb czy dyslektyk?O.o

Może Romek? :)

A na poważnie,  to nie rozumiem co się chłopa czepiacie - no przecież, że mlucarnia, no bo co ona robi? No mluci,  no.. Jakby mlocila, to wtedy można by się czepiać,  ale tak? 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v