Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co , myślałeś że się pomylił i chciałeś mu parę groszy za to dorzucić ? :D

Opublikowano

No jak by się pomylił , to jednak byś nie oddał ? o.O Byłeś Ty w Kościele dzisiaj ?

Opublikowano (edytowane)

Kupiliśmy Zetora 9540 to z przodu miał dorobione 3 walizki, ale jak tura założył facet to je zdjął ale i tak nam wszystkie oddał, leżą sobie.teraz to na tyle by się coś przydało więcej założyć. Oczywiście od rolnika kupiony

Edytowane przez Belaruss820
Opublikowano (edytowane)

Chyba odwrotnie niż napisałeś. Jedna cena netto, druga brutto do negocjacji, prawie że na jedno wyjdzie. Ta tańsza lepsza, bo pod kościołem sprzedawana, musi być pewna. Sam kiedyś golfa kupiłem od gościa pod kościołem, do tej pory chodzi bezawaryjnie:D

EDIT dodam jeszcze że umowę pisaliśmy w czasie niedzielnej mszy:D

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano

No przestań . Chyba jak na 3 przykazanie to już wystarczy .B|

Opublikowano (edytowane)

Eeee ,bierzmowanie było ? B|

Tak na marginesie - Rolnik , Ty też zauważyłeś różnicę w Szlachetnym Trunku LUBELSKIM , czy tylko mi się wydaje . sTRASZNIE MINERALNĄ WALI

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Było ale dawno, ja przestał chodzić jak asf się pojawił żeby nie nanieść, no i jakoś tak zostało.:(

13 minut temu, zetorki12 napisał:

Eeee ,bierzmowanie było ? B|

Tak na marginesie - Rolnik , Ty też zauważyłeś różnicę w Szlachetnym Trunku LUBELSKIM , czy tylko mi się wydaje . sTRASZNIE MINERALNĄ WALI

Niewiem bo rogate piłem bo czasem 2 szybkie gratis brykneły, teraz już nie ma to zobaczę.

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
Cytat

on pewnie zostanie wyczyszczony jak zawita u nas w kraju zresztą jak reszta sprzętów , kiedyś właśnie do jednego dzwoniłem o przyczepę to żeby zobaczyć to tak za miesiąc można będzie jak przywiozą do Polski :D

@griga  kiedyś w 7211 prawda miałem diagonalki tyle że z uciągiem jako tako nie było problemu co z brakiem 4x4 , ot taka orka pod górę żaden problem ale w poprzeg to ile się namordowałem co 10 m wypadał mi z bruzdy w dół ściągało , jak pojawił się mtz 4x4 to już inna robota na radialkach  . Potem fiat 110 4x4  też radialki i co raz sprawdzałem pod górę z pługiem na blokadzie tylko kołami mieli , ba nawet z gruberkiem 2,7 bez blokady na jedną górę to myślałem że się nie doczekam kiedy się  wczłepie

Opublikowano

www.olx.pl/oferta/bizon-super-CID757-IDuKmHR.html#9a598c307c    tego też przegrzało 

Opublikowano
5 godzin temu, alvaroalvaro78 napisał:

Fajnie że się udało. Chłop ma i traktor i pieniądze...

O nieeeee :D

Teraz ciągnik będzie 2 lata stał na parkingu prokuratury jako dowód rzeczowy w sprawie. Najgorzej to jak masz decyzje z AC o wypłacie odszkodowania a znajdują twój pojazd. W ów czas ni ciągnika ci pieniędzy. 

Opublikowano
7 godzin temu, szczypka napisał:

www.olx.pl/oferta/bizon-super-CID757-IDuKmHR.html#9a598c307c    tego też przegrzało 

Ciekaw,  czy ktoś mu napisał,  czy się przypadkiem z ujem na łby nie pozamienial. Za te kasę można by 3 kupić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v