Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

M1600 hydromat to dokładnie to samo co nasz Bizon Gigant. Dlatego nie ma chętnych. Ci , co mają pola pod jego wydajność i zużycie paliwa, już dawno mają nowsze sprzęty. Na małe gospodarstwo to całkowita porażka.

Opublikowano

Jak można coś takiego w ogóle wystawiać? Chyba na drobnicę olx nie wprowadziło opłat?

Opublikowano

To się nie skończy bo jak ktoś chce sprzedać to wystawi i za 200tyś takiego zetora i będzie szukał głupiego. Jedynie spadnie sprzedaż drobnych rzeczy, a czasami trafiało się na prawdę fajne rzeczy za nie duże pieniądze teraz tego może zabraknąć niestety. 

Opublikowano (edytowane)

Bo porządne sprzęty są zawsze w cenie B) . Jakieś strasznie biały ten oryginalny kolor felg z tyłu . B)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Za późno , Ja już wysłałem zaliczkę :rolleyes: .

Opublikowano

dziwne bo nie ma ne telefonu ;) jakiś fake.Tez miałem kilka lat temu przypadek że byl john deere 80 km za 26 tys 3 letni i nie było nr telefonu a jedyna droga kontaktu to email i napisalem jednego emaila to potem właściciel cały tydzień pisal a w końcu napisal ze juz transport załatwił a ciagnik mi za 3 dni przywiezie ale przed transportem pieniądze przelewem.I dałem sobie spokój.Troszki porobiłem 30ską a w 2014 odciążył go Mtz 892.2 ...

Opublikowano

Panowie słyszał ktoś o pługach BONNELL?

Mam taki do kupienia-3 obrotowa, na resorze, bez koła kopiującego, ścinacze nad odkładniami  od nowości jeszcze oryginalne lemiesze!!!!!!!! Pług orał rocznie max 2,5 ha ciężkiej gliny pod winnicę....U Niemca ciągał go International 1056 czyli ok 100km-ekstremalne warunki.Dałby z nim radę ciągnik 75 KM w normalnych warunkach?? Lemiesz ma 53 cm długości.

Pługa osobiście nie widziałem-wujek robi na winnicy i dzwonił,że szkopy chcą go sprzedać wołają 1200 euro.

Patrzyłem na olx i za wiele ich niema, dlatego pytam czy w ogóle warto zawracać sobie takim czymś głowę

Opublikowano

U nas na wsi gościu chyba taki ma one są takie żółto-niebieskie nie wiem dokładnie czy tej firmy ale ciąga go Ursusem 914 i daje rade a ma lekka glinkę i górki takie. Co do jakości orki to nie jest najgorsza ładnie dokłada i w miarę równo jest.

Opublikowano

tamten jest cały niebieski-tyle wiem 

zależało by mi na opinii kogoś kto takim diablem orał czy dobrze to kryje czy się nie zapycha itd

Teraz mam rabe werka i orka to przyjemność-pole jak na stole, kryje wszystko nawet gorczycę ok 1,2m, łąka to dla niego nie problem, przez 7 lat jeszcze go nie zapchałem

I właśnie takiego czegoś szukam

Opublikowano (edytowane)

Sołty , mój znajomy ściąga trochę maszyn i miał takie pługi. Mało chodliwe i bedzie cięzko z elementami - trzeba dorabiać.  53cm lemiesz to około 42-45cm szerokość orki. Sam policz, czy da radę. To prawie 135 cm szerokości orki. Pytanie, czy ten pług ma regulację szerokości orki ?

1200 euro x 4,45 to prawie 5400 plus transport z 1500 wyjdzie (chyba, że masz swój). Cena dobra, jeśli ekstra stan. 

Cos takiego znalazłem https://www.youtube.com/watch?v=wPGi4sG3F1Q

Edytowane przez jahooo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v