Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

opony zbyt mocno zjechane, listwy w podajniku nie oryginalne, siedzenie na 100% obijane

ciekawe po co to wiadro na gardzielu?dla ozdoby?

o czym mowa ten kombajn nowy kosztował 130 tyś ludzi posrało albo ta złotówka już nic nie jest warta

Opublikowano

no widzisz a 2 km ode mnie gościu sprowadza renaty kilkanaście lat i NIGDY nie ogłasza w necie tylko samo się roznosi,że Rysiek przywiózł i idzie na bieżąco towar ma różny i dobry i do remontu-co remontują , na każdy traktor daje gwarancje na rok i dosłownie wszystko w tym czasie idzie za free

No widzisz taka jest róznica miedzy wielkopolskim a podlaskim, ze do nas ląduje sam ochłap a jak nie to handlarze myślą, ze to ameryka i stawiają podwójną cene. U nas od nowego roku stare powystawiane ogłoszenia ciągników mają podniesioną cene a nie obniżoną a owijarka metalfach uzywana kosztuje tyle samo co nowa  :mellow:

Opublikowano

Znajomy z okolicy już piąty rok sprzedaje rozrzutnik 2-osiowy polski w oryginale mało używany za 12tys  (zszedł z 14 ) podziwiam go za wytrwałość, non stop odświeżone ogłoszenie  :P

Opublikowano (edytowane)

Z wyglądu , wywrot i cena wydaje się ok. Napisałem że się nie znam B) . Tak delikatnie się rozglądam . No w takich burtach to raczej 4 t .

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Nie mam 100% pewności, ale wygląda mi to na osie od zwykłej końskiej fury, miałem już z taką przyczepą do czynienia, nawet 4t strach na tym wozić. Dobry materiał dla kogoś, kto ma podwozie jakiejś normalnej przyczepy i dopasowałby pakę, ale z pewnością nie w tej cenie. Tak więc nic godnego polecenia

Opublikowano

Faktycznie , ona tylko na pierwszy "rzut oka" taka ładna B) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v