Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blacha na podłodze chyba 1mm, bo pognieciona jakby z d*py wyjął. Materiał cały chyba ze złomu.

Opublikowano

Po co ludzie inwestują w te starocie 🤔 A później szukają frajera co kupi tego ulepa , aż wstyd się przyznać że to w moim powiecie.  tps://m.olx.pl/oferta/ursus-c-4011-c-360-CID757-IDB85CP.html#position=7&page=3

10 godzin temu, Agrest napisał:

Zapytam jak chrześniak kolegi @kopin A gdzie toto ma przednie koła bo środkowe i tylne widze😊

Opublikowano

Rysiek , widziałeś ? Więcej wart po spaleniu niż Twój furguson w oryginale .

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Po co ludzie inwestują w te starocie 🤔 A później szukają frajera co kupi tego ulepa , aż wstyd się przyznać że to w moim powiecie.  tps://m.olx.pl/oferta/ursus-c-4011-c-360-CID757-IDB85CP.html#position=7&page=3

Fajna zabawka ale obrabiać tym 15 ha bym się bał, turbo do tego silnika ludzie mają ale ja jednak sceptycznie nastawiony jestem to ma pracować ale za kilka lat jak będzie czas na kombinowanie to bym sobie turbo może dorobił tak dla zabawy bo majsterkować lubię 

Opublikowano

Tak z wyglądu to Welger serii Ap. Ciekawe jak z częściami do niej. Z tego co widzę Sipma  oprócz słynnej z 224 ,produkowała też inne różne prasy. Ostatnio widziałem w ogłoszeniach na przykład rolującą z 261 ,tylko właśnie co z częściami do nich ?

Opublikowano (edytowane)

17 minut temu, soltys48 napisał:

Jak kosiłem zboże gościowi to przyjechał takim dziurawcem , sypie zboże i mówię'że dziura i leci a on lekko podchmielony 😏mówi " syp syp nic się nie bój wincy wejdzie"🤔😎

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Bananek napisał:

i na moje oko drugie tyle przerobi z palcem w tylku. tylko plyny eksploatacyjne nie janusz edyszyn, wymiany na czas i maszynka hula jak trzeba.

no właśnie nie ma elektroniki, znajomy ma 7600 i już dochodzi 32000 i nie robione ale oleje i filtry zawsze górna półka i śmiga mniej dymi jak 6930

21 minut temu, Cezar81 napisał:

Trzeba przyznać ze ich ceny potrafią powalać

https://www.otomoto.pl/oferta/john-deere-7700-ID6CdWHX.html#129e5874d1

Edytowane przez Cezar81
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v