Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta ostatnia przyczepa to powiem szczerze facet wkłada całe serce w remonty maszyn 😀

Niczym nówka z pronara

Opublikowano

Ostatnio była rama z rozrzutnika 1 osiowego za 900zl, koła nawet w dobrym stanie,rama nie wyglądała na zniszczoną,sąsiad już chciał kupić ale ktoś go uprzedził albo aukcja się skończyła 😀

Opublikowano
Dnia 15.07.2019 o 14:38, jahooo napisał:

nic o kwicie nie napisane, więc pewnie bez, jeśli tak to bez rewelacji

Dnia 15.07.2019 o 16:39, MarcinNH napisał:

Kiedyś czytałem chyba w tym temacie że do uszczelnienia burt jakąś masę stosujecie zamiast pianki. Że taniej i lepiej. Ma ktoś link? 

poliuretanowa masa uszczelniająco klejąca, czyli klej do szyb, ja stosowałem ale do uszczelniania burt między blachą a profilem
do uszczelnienia podłogi w 46 dałem szerszą uszczelkę do okien/drzwi

Znalezione obrazy dla zapytania uszczelka e

Opublikowano

kiedys z kolega @daron64 liczyliśmy materiał na burty do D-47, sam towar to ponad 1000zł, bez podkładu, blacha płaska

chce ci się szarpać za 500zł oszczędności???

a profil 50x50x2 u mnie kosztuje 11,29 za 1mb

arkusz 1x2m płaskiej blachy 2mm 107zł

Opublikowano (edytowane)

Oki tego chciałem się dowiedzieć, a spód zbiornika to chyba z 1mm.U mnie co raz tam myszy przewody elektryczne gryzą az kupiłem takie niby nie smaczne i spokój.

Co myślicie o tym, mam kilka innych po silnikach i dobrze się sprawdzają na zboże nasienne.

https://www.olx.pl/oferta/skrzyniopalety-skrzynia-magazyn-pojemniki-kontener-skrzyniopaleta-f-v-CID619-IDaFOGw.html#3f537169e0;promoted

https://www.olx.pl/oferta/rama-pod-baloty-przyczepe-skrzyniopalety-CID757-IDACEx1.html#49e3c31dcc

Edytowane przez Gość
Opublikowano

takie pytanie mam w kupnie nowy rozrzutnik od dilera za 70 tys , rozrzutnik jest nowy fabryczny tylko z roku 2014 r . jaka powinna być % róznica miedzy rocznikiem prod . 2019 a 2014 r  ceny nowego rocznika nie znam bo leboulch nie produkuje takiego mało już .

Opublikowano

ej, placisz mi odstepne w razie kupna :) swoja droga 800zl za talie wieszaki to trzeba byc desperatem. a po 350 bym dal. ;)

Rolnik7343 napisał:

czekaj ! ja jeszcze z nim pisze :D

i co narobiles? jest popyt i cena poszla w gore :)

Opublikowano

Do mnie jeszcze lepszy na dniach pisał z OLX , że potrzebne mu są moje dwie krowy (czarne mieszańce) do jego stada już teraz ale zapłaci w październiku czy listopadzie jak byki sprzeda bo tetaz są tanie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v