Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46 minut temu, jahooo napisał:

Na oko chyba warta tych pieniędzy

https://sprzedajemy.pl/kopaczka-oryginal-radzyn-podlaski-2-e30984-nr59386356

a tu znów magiczny Zetor

https://sprzedajemy.pl/zetor-6245-nie-7745-7245-krasnystaw-2-e30984-nr59386004

Działają wam linki?bo u mnie nie znaleziono,chyba że już sprzedane 😀 a za ile ta kopaczka tak z ciekawości?

Opublikowano (edytowane)

teraz nie działa a była wystawiona za 2100zł teraz znowu działa jak otworzę w nowym oknie

ten link jest podzielony i pierwsza połowa otwiera się ,,łapką" i nie działa a druga ta nie podkreślona otwiera nowe okno i działa

Edytowane przez witejus
Opublikowano

www.tvn24.pl/lodz,69/pajeczno-mezczyzna-jechal-czolgiem-t55-przez-centrum-miasta-byl-pijany,944713.html 

taka ciekawostka

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

w tych nowych to wszystko wyje

póki działa to tak , jak sie gasi silnik to zazwyczaj przestaje 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
8 godzin temu, kadłub napisał:

póki działa to tak , jak sie gasi silnik to zazwyczaj przestaje 

Zazwyczaj?,no w sumie tak. 30 nie chciała odpalić z winy lużnego zacisku akumulatora,wiedziałem co jest ,a że bez kabiny wygodniej było poprawić z zewnątrz biorąc klucze.Jakie było moje zdziwienie gdy idąc za ciągnikiem   samoczynnie odpaliła . Nie odbił starter  lewej ręki ,a   ,,załapała'' prąd. Córka biegała obok,a gdyby tak na jedynce:S

Opublikowano

no właśnie nie ma nic ciekawe u niemca teraz .... a jak coś jest to takie ceny że nie opłaca się tego sprowadzać bo taniej sie kupi w polsce

a już łapy odpadają od kręcenia kierownicą przy grabieniu hektarowych kawałków w różnych kształtach zwykłą grabiarką ciąganą

o tyle dobrze jest że jak coś sie upatrzy to on może pojechać lawetą i na miejscu obejrzy czy to warte tych pieniędzy bo jednak wie na co patrzeć przy takich maszynach

Opublikowano

To powiedzcie mi na uj takie kombinacje, zawiasy na tą burtę kosztowałyby 70zl, 150zl z klamrami, warto dla takiej oszczędności stracić ponad połowę funkcjonalności sprzętu????

To tak jakby kupić ciągnik 4x4 i na przednią oś założyć opony kierunkowe-z rowkami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v