Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pokaż gębę to zobaczymy. W du.... byłeś gów wiesz i jesteś dziecko z gimnazjum, więc zamilcz dziecko bo sciagne ci majtki i w dupe klapsów natrzaskam i będzie wstyd przed kolegami z piaskownicy. 

Edytowane przez tobi866
Opublikowano

Pedofil jesteś czy ksiądz, że majtki musisz ściągać?

Opublikowano
1 godzinę temu, tobi866 napisał:

Pokaż gębę to zobaczymy. W du.... byłeś gów wiesz i jesteś dziecko z gimnazjum, więc zamilcz dziecko bo sciagne ci majtki i w dupe klapsów natrzaskam i będzie wstyd przed kolegami z piaskownicy. 

ja piernicze za to 30 lat odsiadki 

Opublikowano

potrzebuje ktoś transportu a mianowicie w planie mam jechać z Mazowieckiego Powiedzmy do Katowic na pusto a z powrotem miejsce na jakąś prasę przyczepkę rozsiewacz może nawet i traktor dokładnie jeszcze nie znam rozmiaru holownika

Opublikowano

W krzakach stoi u sąsiada za 1000 lub 2000 by oddał.

Ja bym kupił ale taką z kosiarką.

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

za wielka, przecież ta kobyła ma 2,5x6m paki, brat ma taką, albo bardzo podobną

poza tym nie ta cena, przynajmniej dla mnie, najtaniej wychodzi z nowego robić

Chyba ze graty na złom albo na czesci podbierak tak czy tak gablota taka

Sam mialem zbierajke to poszla na zlom bez tasmy paru czesci kół wazyla 1800kg dostałem 1200zl 

Mialem robic przyczepke z niej ale..koszty i wymiary 

A tak to nie wiem czy ktos by kupił za 2tys ,Koła rostawilem do rozrzutnika ;)

13 godzin temu, soltys48 napisał:

Tomek nawet mi nie obrzydzaj.....

właśnie zacząłem TEN film oglądać

Kler ? 

Pedofil ksiądz z kielc w tv mowili 

Opublikowano

T-072 na tabliczce ma wybitą wagę ok. 2500kg

a jak zaczniesz z niej odcinać co potrzebne a co wyrzucisz, i wliczysz ten czas w robienie przyczepki to na koniec ci wyjdzie żeś zarobił 10zł/h, jak ukrainiec

Opublikowano

@daron64 - no mam teleon - ale fotograf ze mnie słaby, to szkiełko od aparatu porysowane a w stodole gdzie stoi to jeszcze takie oświetlenie że wyszło jak wyszło.

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

T-072 na tabliczce ma wybitą wagę ok. 2500kg

a jak zaczniesz z niej odcinać co potrzebne a co wyrzucisz, i wliczysz ten czas w robienie przyczepki to na koniec ci wyjdzie żeś zarobił 10zł/h, jak ukrainiec

spróbuj znaleźć ukraińca za 10zł🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, simson2812 napisał:

Cena samozbierającej + siłownik+ transport I już jest tyle ile jego przyczepka a co z tego wykorzysta oprócz osi I kawałka ramy?

28 minut temu, bratrolnika napisał:

za wielka, przecież ta kobyła ma 2,5x6m paki, brat ma taką, albo bardzo podobną

poza tym nie ta cena, przynajmniej dla mnie, najtaniej wychodzi z nowego robić

To było  tak w nawiązaniu do dawnej wymiany zdań z parryzantem. Taki chichot losu - ktos, kto narzeka na robienie "lepiuchow" sprzedaje przyczepę i kupuję ja ktos, kto te lepiuchy robił i robi z niej kolejnego lepiucha :)

19 minut temu, bratrolnika napisał:

Stary kultywator z wałem trochę muszę poprzerabiac, powzmacniac i właśnie boczne części ramy chciałem wymienić - znalazłem gdzieś u siebie super ceowniki, długość w sam raz, masywne - to co straciłem tarcz żeby poodcinac od nich jakieś resztki, wyczyścić je, stracony czas, to za te pieniądze poszedłbym i kupił na składzie nowe. Ale nieeee no bo swoje, to będzie taniej.

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

a pamiętam czasy że robili za 3zł/h

Na studiach chyba po 5zl/h się robiło, a po studiach w urzędzie jakby przeliczyc na godziny, to pierwsza umowa gdzieś na 6.5zl/h była :)

• Like 1
Opublikowano

jak w 2007r zaczynałem karierę robić to pierwsza stawka to było 5zł/h

ja odzysk robię tylko i wyłącznie jak potrzebuję jakiś mały kawałek po który mi wstyd jechać na skład, lub gdy coś kosztuje powyżej 30zł/mb

Opublikowano

Ja narazie większośc odzysk - ostatnio wzmacnialem ramę od bron - od lekkich 5tek zostawiałem środek i na 3 pola 20stek zrobiłem to wszystko odzysk - a tu jakaś rura leży, a tam kątownik, a z tamtego wytnę na to wzmocnienie itd. Choć trochę porządku porobie. Bo to wszystko leży już x lat. Ale muszę się pochwalić - jak pospawalem te ramę (mocowania łańcuchów też wymienialem, bo stare już się wyrobiły) i robiłem chrzest bojowy koło domu - znajomy mi równał koparka - to myślę jak na kamieniach się nic nie urwie, to mozna w pole jechać - no i nigdzie nic nie puscilo, ale za to wygialem 2 pola i z 6zebow..

Opublikowano
Dnia 16.05.2019 o 08:13, jarecki napisał:

a nie ma 14 dni na oddanie zakupu przez internet ?Wyjątek stanowi sytuacja, w której towar został kupiony poza lokalem przedsiębiorstwa (np. podczas pokazu organizowanego w hotelu) lub na odległość (np. w sklepie internetowym). Konsument ma wtedy prawo do odstąpienia od umowy w terminie 14 dni i obowiązek zwrotu towaru w ciągu kolejnych 14 dni

Warunkiem jest by towar nie miał śladów użytkowania a kolega pewnie już go podłączył. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v