Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogulnie żec bioronc Adaś jestesi tu nie zastompiony👏👏

Opublikowano
8 minut temu, stempos1980 napisał:

Adaś dobrze że jesteś

Czyżby następny "POLONISTA"nam się pojawił? 

Opublikowano

Chiba tak😎

Jeden sobie powoli odpuszcza to drugi rozwija skrzydełka . 

Opublikowano

Nie jestem polonistą,z dziada pradziada rolnik.Cieszę się,że większość się nie oburza na poprawianie 👍

@stempos1980 szacun,widzę,że się starasz,nawet jeżeli jest to słownik na telefonie 😀

• Like 2
Opublikowano

@bratrolnika jak już kiedyś pisałem jestem strasznie marudny.

Ja szukam 6 osób, long, skrzydełka, tył przeszklony, klima, czujniki parkowania, kamera mile widzian, hak, silnik 2,0. No i niekoniecznie żółty.

Jakieś t5 w sumie też by mogło być lub ducato z zabudową grau- składana 4 osobowa kanapa, ale to straszny unikat.

Opublikowano

Szukam sprawnego auta do stania w garażu, takie przebiegi będzie miał. Może z 2000km w roku by zrobił😁

Kiedyś jak miałem Galaxy to był uniwersalny, trzeba to rodzinę przywiózł, innym razem 300 łubianek truskawek czy kilkadziesiąt pustych skrzynek dowiózł, a nawet kistena.

Teraz nie ma czym, bo yaris za mała, kuga jeszcze za ładna😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Szukam sprawnego auta do stania w garażu, takie przebiegi będzie miał. Może z 2000km w roku by zrobił😁

Kiedyś jak miałem Galaxy to był uniwersalny, trzeba to rodzinę przywiózł, innym razem 300 łubianek truskawek czy kilkadziesiąt pustych skrzynek dowiózł, a nawet kistena.

Teraz nie ma czym, bo yaris za mała, kuga jeszcze za ładna😁

to jak będę musiał po stal skoczyć to rozumiem że będę mógł wypożyczyć???

• Haha 1
Opublikowano

Zna ktoś może w warmińsko mazurskim kogoś, albo jakiś warsztat (i może polecic) , który zajmuje sie:

-hydraulika - w 60tce ramiona w plecaku mi nie opadają, woziłem do takiego typka, który niby się tym zajmuje, mówił, że coś tam spadło, że zrobił, skasował 150zl. Przywiozlem plecak, założyłem - dalej to samo, ramiona nie opadają w ogóle. Jezdziłem do niego, dzwoniłem, miał przyjechać i zabrać plecak, ale już parę razy "już jade", a teraz kutas nawet telefonu nie odbiera

- regeneracja chłodnic - w zetorku delikatnie w rogu mi się pocila i boczna osłona była urwana, jechałem po serwo, to wziąłem od razu chłodnice pod Tczew do zakładu, co się niby tym zajmuje, wyczyscili, polatali, skasowali kasę, przyjeżdżam, zakładam - cieknie jak sam sku**yn. Fachowcy k**wa jak że mnie śpiewak operowy. Jakby był ktoś bliżej to już bym do tych lachow nie jechał się kłócić i sobie nerwow oszczędzil.

Ktoś, coś? 

Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

@bratrolnika jak już kiedyś pisałem jestem strasznie marudny.

Ja szukam 6 osób, long, skrzydełka, tył przeszklony, klima, czujniki parkowania, kamera mile widzian, hak, silnik 2,0. No i niekoniecznie żółty.

Jakieś t5 w sumie też by mogło być lub ducato z zabudową grau- składana 4 osobowa kanapa, ale to straszny unikat.

To ty sobie kup T5 multivan.  Będziesz miał to co chcesz +stolik fotele rozkladane w kanapę i DVD pod sufitem. 

Opublikowano

To już byłaby ekstrawagancja.

Worek z nawozem by nie pasował do takiego auta 

Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Taaa , i spróbuj wtedy ustalić kto kieruje .:P

baby na obie strony by nie siedziały obok siebie , zostawic im kierownice ale poucinać drążki kierownicze 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v