Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chiba tak😎

Jeden sobie powoli odpuszcza to drugi rozwija skrzydełka . 

Opublikowano

Nie jestem polonistą,z dziada pradziada rolnik.Cieszę się,że większość się nie oburza na poprawianie 👍

@stempos1980 szacun,widzę,że się starasz,nawet jeżeli jest to słownik na telefonie 😀

• Like 2
Opublikowano

@bratrolnika jak już kiedyś pisałem jestem strasznie marudny.

Ja szukam 6 osób, long, skrzydełka, tył przeszklony, klima, czujniki parkowania, kamera mile widzian, hak, silnik 2,0. No i niekoniecznie żółty.

Jakieś t5 w sumie też by mogło być lub ducato z zabudową grau- składana 4 osobowa kanapa, ale to straszny unikat.

Opublikowano

Szukam sprawnego auta do stania w garażu, takie przebiegi będzie miał. Może z 2000km w roku by zrobił😁

Kiedyś jak miałem Galaxy to był uniwersalny, trzeba to rodzinę przywiózł, innym razem 300 łubianek truskawek czy kilkadziesiąt pustych skrzynek dowiózł, a nawet kistena.

Teraz nie ma czym, bo yaris za mała, kuga jeszcze za ładna😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Szukam sprawnego auta do stania w garażu, takie przebiegi będzie miał. Może z 2000km w roku by zrobił😁

Kiedyś jak miałem Galaxy to był uniwersalny, trzeba to rodzinę przywiózł, innym razem 300 łubianek truskawek czy kilkadziesiąt pustych skrzynek dowiózł, a nawet kistena.

Teraz nie ma czym, bo yaris za mała, kuga jeszcze za ładna😁

to jak będę musiał po stal skoczyć to rozumiem że będę mógł wypożyczyć???

• Haha 1
Opublikowano

Zna ktoś może w warmińsko mazurskim kogoś, albo jakiś warsztat (i może polecic) , który zajmuje sie:

-hydraulika - w 60tce ramiona w plecaku mi nie opadają, woziłem do takiego typka, który niby się tym zajmuje, mówił, że coś tam spadło, że zrobił, skasował 150zl. Przywiozlem plecak, założyłem - dalej to samo, ramiona nie opadają w ogóle. Jezdziłem do niego, dzwoniłem, miał przyjechać i zabrać plecak, ale już parę razy "już jade", a teraz kutas nawet telefonu nie odbiera

- regeneracja chłodnic - w zetorku delikatnie w rogu mi się pocila i boczna osłona była urwana, jechałem po serwo, to wziąłem od razu chłodnice pod Tczew do zakładu, co się niby tym zajmuje, wyczyscili, polatali, skasowali kasę, przyjeżdżam, zakładam - cieknie jak sam sku**yn. Fachowcy k**wa jak że mnie śpiewak operowy. Jakby był ktoś bliżej to już bym do tych lachow nie jechał się kłócić i sobie nerwow oszczędzil.

Ktoś, coś? 

Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

@bratrolnika jak już kiedyś pisałem jestem strasznie marudny.

Ja szukam 6 osób, long, skrzydełka, tył przeszklony, klima, czujniki parkowania, kamera mile widzian, hak, silnik 2,0. No i niekoniecznie żółty.

Jakieś t5 w sumie też by mogło być lub ducato z zabudową grau- składana 4 osobowa kanapa, ale to straszny unikat.

To ty sobie kup T5 multivan.  Będziesz miał to co chcesz +stolik fotele rozkladane w kanapę i DVD pod sufitem. 

Opublikowano

To już byłaby ekstrawagancja.

Worek z nawozem by nie pasował do takiego auta 

Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Taaa , i spróbuj wtedy ustalić kto kieruje .:P

baby na obie strony by nie siedziały obok siebie , zostawic im kierownice ale poucinać drążki kierownicze 

Opublikowano

https://www.otomoto.pl/oferta/massey-ferguson-6460-przedni-tuz-skrzynia-dyna-6-nie-claas-new-holland-ID6BBCin.html - obejrzany, wizualnie bardzo dobrze, niemalowany, szkrzynia trochę poszarpuje, ale może to kwestia kalibracji, natomiast po dodaniu gazu kopci jak lokomotywa, zaobserwowałem tez przedmuchy do skrzyni korbowej (wyrzuca olej przez bagnet). Ale sprzedający stwierdził ze za dużo wymagam od ciągnika za 115tyś netto :D to się uśmiałem. Serdecznie odradzam PRU Agrobard z Grójca.

Opublikowano

Właściwie to nie wiem dlaczego aż tak . Podobno słoma z pszenicy tak czyści . No i oczywiście "kilka" hektarów trzeba sprasować .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v