Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
37 minut temu, Bananek napisał:

Wersja angielska. Do wszystkiego można się przyzwyczaić. Anglikami po drogach jeżdżą i wyprzedzają. 😮

11 minut temu, daron64 napisał:

Właśnie o to chodzi, że mieszka nie mam, gumę pionowa zdejmowalismy kiedyś jak siedzenie wymienialem i nic tam nie widziałem i myślałem, że gdzie indziej jest :/

Jest, jest na końcu dźwigni. Po kabelku może znajdziesz. Nie wiem czy od dołu go nie zobaczysz. Pewnie zaje.. ny piachem.

Opublikowano
1 godzinę temu, Thomas2135 napisał:

😮

Jest, jest na końcu dźwigni. Po kabelku może znajdziesz. Nie wiem czy od dołu go nie zobaczysz. Pewnie zaje.. ny piachem.

A to dziś poszukam lepiej, bo nic nie było widać, a ostatnio od dołu elektryk patrzył i też nic nie znalazl

Opublikowano
1 godzinę temu, michal12301 napisał:

haha, a ile on do 2020 nastuka mtg :D:D

x 3,ale 4000 mtg rok,czyli 11 mth. każdego dnia od 1 stycznia,czyli dalej na piechotę dwóch za fajerą,ledwie co podczepisz,lub zatankujesz ,lub przegląd,i prostowanie komina. A może ogłoszenie typu ,,rama'',ta wcześniej😉

Gość konteno
Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał:

Wow biegi ma jak w zacnej c360☺

ale fabryczny przodek w cenie 60ki bez przodka , za cenę którego można tego zetorka nieźle odszykować i doposażyć

Opublikowano
55 minut temu, konteno napisał:

ale fabryczny przodek w cenie 60ki bez przodka , za cenę którego można tego zetorka nieźle odszykować i doposażyć

Oby tylko pisało zetor,a już zaraz anioł,i nie ważne, jeszcze szykować,ratunku.... Co do przodka ok.

Opublikowano
11 minut temu, Miran napisał:

Szukam nagrzewnicy olejowej do tunelu foliowego z odprowadzeniem spalin 25kw. Ma ktoś coś takiego do sprzedania czy lepiej zainwestować w coś nowego?

A co to palisz olejem w tunelu? 

Opublikowano (edytowane)

No cena do negocjacji . Może akurat ? B|

*naprawdę :D

Edytowane przez zetorki12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v