Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie twierdzę że się nie zdarza. Tylko opis mówi że przez pęknięty przewód stała pięć lat pod chmurką, tylko chyba w stawie. A cena powinna wynosić 2zł/kg max. ;)

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, Uziu92 napisał:

dzwoniłem,  niestety siewnik "golas" bez scieżek i bez znaczników tak jak na foto, a szkoda bo mam tam 64 km. Odpuszczam.

A o tego co ci tu zdjęcie ogłoszenia z gazety wrzucałem dzwoniłeś??? też kongskilde czy jak się to pisze...

Opublikowano
bratrolnika napisał:

15 minut temu, Uziu92 napisał:

dzwoniłem,  niestety siewnik "golas" bez scieżek i bez znaczników tak jak na foto, a szkoda bo mam tam 64 km. Odpuszczam.

A o tego co ci tu zdjęcie ogłoszenia z gazety wrzucałem dzwoniłeś??? też kongskilde czy jak się to pisze...

tak dzwoniłem, siewnik 2 lata pracował na pokazach i 2 lata ma go ten gość niby , czyli powiedzmy 4-5 latek, wyposażenie ma te co mi potrzebne, ale jak pytałem o jakieś papiery czy instrukcje to niby gdzieś może ma, a może i nie, czyli teoretycznie to może mieć i 10 lat i więcej bo tabliczki może na nim nie być jak na wielu maszynach gdzie ktoś tam brał bez faktury i te sprawy, no i ceni go 21 tys, a to delikatnie budżet mój przekracza.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

pewnie jeszcze w środku, bo jak oglądałem to jeszcze pęka przy przednim zaczepie w skrzyni i na ramie.

Jeszcze co do tego co mi dał namiar Brat rolnika to też bym się nie zdziwił że gdzieś pęknięty.

Edytowane przez Uziu92
Opublikowano
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

ścieżki można założyć kosztują ok 2 tys orginał 

bo ja brałem też kongskilde bez ścieżek a teraz sie czaje aby założyć a znaczniki są niepotrzebne bo ciągniki mają ok 2,2m i jedziesz obok sianego dosłownie ok 20-30 cm i jest dobrze to nie jest siewnik 4-6 m że muszą by znaczniki  

lub nie jest to siewnik do QQ że 10 cm robi sporo w sianiu 

Opublikowano

takim polonezem tez nie pogardzę, ale daleko, musze się po niedzieli o lawetkę zorientowac ile biorą, bo chyba bez dalekiej podróży się nie obejdzie.

Krzysztof mi za sciezki do takiego powiedzieli 4 tyś 

Opublikowano

Jest ktoś, kto ma ciężka serię, ale inne czechoslowacko - polskie sprzęty? Jakiej firmy kupujecie końcówki drążków? 

IMG_20190222_164514-780x1040.thumb.jpg.fb2475f6aaa5123232c26944b6b68602.jpg

Waryński zakładany na wiosnę. Wszystko teraz takie? 

Opublikowano

Niestety. Zwolenników Zetora masę, bo "tanie części" , za to wymienia się je co pół roku. Waryński z tego co się zoreientowałem to tylko marka-wydmuszka dla chińczyków. Jedne rzeczy mają lepsze jakościowo, inne gorsze, zależy od dostawcy częsci.

Nie szukałeś zamienników z Białorusi ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v