Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Czy ten od przyczep z kalinowic to nie jest brat lub rodzina tego od traktorów?

Wie ktoś coś?

Rodzina,to bracia,mieszkają po dwóch stronach drogi

• Thanks 1
Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/fortschritt-303-4x4-nie-323-ursus-385-case-deutz-fendt-nie-mtz-jumz-CID757-IDvXsZe.html#f0f93a93e3;promoted

Ten się chyba nie może rozstać z ciągnikiem, co tydzień podnosi cenę.

Opublikowano

Po piątym razie można zrozumieć . Chodzi o to ilu będzie przeklinać taki zakup . :P

Opublikowano

To są ciągniki zarejestrowane w lubelskim - ursusy sa rejestrowane przez importerów  i potem stoją na placu i czekaja na klienta, te importy z Indii. Osobiscie w okolicy nie widziałem żadnego nowego Ursusa

• Like 1
Opublikowano

Jak założysz to z przekaźnikami to powinny wytrzymać. Czasem same się psują, ale wymiana jest łatwa.

Opublikowano
7 minut temu, Thomas2135 napisał:

Jak założysz to z przekaźnikami to powinny wytrzymać. Czasem same się psują, ale wymiana jest łatwa.

zależy do czego chcesz bo na pierdoły to da radę ale do świateł czy innych pochłaniaczy to obowiązkowo przekaźnik bo są zrobione z gównolitu 

5 minut temu, Tomasz78 napisał:

koledzy jak nazywa sie stół warsztatowy z rusztem do spuszczania oleju ?

jak się nazywa nie wiem, ja mam gęstą kratkę i pod nią kalfas

27 minut temu, daron64 napisał:

Szukam panelu włacznikow, cos w tym stylu

https://allegro.pl/oferta/panel-sterowania-elektryczny-12v-uniwer-5-sekcji-7764384453

Ktoś zakładał coś podobnego, nada się to do czegoś? 

do kilku diod Led bo na duże amperarze to to raczej nie pociągnie i przyda się przekaźnik a głuwną zaletą czegoś takiego jest obudowa która jakoś wygląda

9 minut temu, Tomasz78 napisał:

koledzy jak nazywa sie stół warsztatowy z rusztem do spuszczania oleju ?

nie wiem ale u mnie to był koszt ok 50 zł czyli blachą perforowana dość gruba, płaskowniki do wzmocnień i kalfas, stół miałem w domu

ach te AG i jego zapamiętywanie 

Opublikowano

Thomas jest coś takiego ,mam zamówienie na taki sprzęt, na szrot do rozbiórki silników  ,

wizje jak to wykonać tez juz mam ,tylko szukam po necie ceny takiego wynalazku ale nic mi nie wyskakuje w temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v