Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, daron64 napisał:

Hola hola myślalem, że to w wzor na obliczenie wartości tylko tworow prlowsko  - czechoslowackiej myśli technologicznej

I nadal obowiązuje ale ten Lemken to tez z tamtych lat 😛

@bratrolnika ja to się dziwię właścicielom Fetorów, że oni taki lukratywne maszyny sprzedają 

Opublikowano

Ludzie co wam przeszkadza, że ktoś poprawia wasze błędy? Zamiast się wstydzić, że kaleczycie język ojczysty to się przypierdalacie o to. 

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale przy zetorze te 1.5zl to nie za kilogram, tylko za karat

Karat lub karat metryczny (oznaczenie ct lub kt) jest jednostką stosowaną do określania masy kamieni szlachetnych

1 karat = 0,2 g = 2×10−4 kg

Z internetow waga 7011 to z 3400kg + 8145 to z 4300kg. Niech 7500kg łącznie. 
Czyli z 37 500 000 karatow. 
A to pomnożyć przez 1.5 zł da nam
56 250 000 zł. 
Jeśli nie powalilem liczenia. 

• Haha 1
Opublikowano

Nie ważne czy dobrze policzyłeś, ważne że uzyskałeś absurdalną kwotę czyli mającą zastosowanie dla wielu ciągników tej marki.😁

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

A słyszałeś o dysleksji?

Dyzmózgi mają dysleksje. To jest tylko szukanie usprawiedliwienia. 

4 minuty temu, Bananek napisał:

a slyszales o kablu od prodziża?

Wygrałeś dzisiejsze Internety!!! 😂🤣😃👍

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, adam131 napisał:

usunął

próba

2 godziny temu, adam131 napisał:

Nie jestem na etacie tutaj :P po prostu drażnią mnie błędy (moje też) i poprawiam bez czepiania się czy wypominania🤤

mi sie widzi,ze chcesz fuchę odebrać @zetorki12

49 minut temu, daron64 napisał:

pier**lisz :)

zaciąłeś sie z tym pier**lisz?

• Haha 1
Opublikowano

kiedys nikt nie mial zadnej dys... jak pisales brzydko, albo z bledami to miales napisac to tysiac razy. jak zle policzyles to siedziales dotad, az zapamietales. jak cos sknociles w szkole to dostawales linijka i nie mogles miec do nikogo pretensji, bo jak cos miales powtorke (ochrzan) w domu. teraz rodzice psuja dzieci sami. twierdza, ze sa nietykalne. nauczyciele boja sie uczniow nie odwrotnie. i stad bledy w pisowni. i nie tylko. 2x2 na kalkulatorze licza.

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v