Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ludzie co wam przeszkadza, że ktoś poprawia wasze błędy? Zamiast się wstydzić, że kaleczycie język ojczysty to się przypierdalacie o to. 

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale przy zetorze te 1.5zl to nie za kilogram, tylko za karat

Karat lub karat metryczny (oznaczenie ct lub kt) jest jednostką stosowaną do określania masy kamieni szlachetnych

1 karat = 0,2 g = 2×10−4 kg

Z internetow waga 7011 to z 3400kg + 8145 to z 4300kg. Niech 7500kg łącznie. 
Czyli z 37 500 000 karatow. 
A to pomnożyć przez 1.5 zł da nam
56 250 000 zł. 
Jeśli nie powalilem liczenia. 

• Haha 1
Opublikowano

Nie ważne czy dobrze policzyłeś, ważne że uzyskałeś absurdalną kwotę czyli mającą zastosowanie dla wielu ciągników tej marki.😁

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

A słyszałeś o dysleksji?

Dyzmózgi mają dysleksje. To jest tylko szukanie usprawiedliwienia. 

4 minuty temu, Bananek napisał:

a slyszales o kablu od prodziża?

Wygrałeś dzisiejsze Internety!!! 😂🤣😃👍

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, adam131 napisał:

usunął

próba

2 godziny temu, adam131 napisał:

Nie jestem na etacie tutaj :P po prostu drażnią mnie błędy (moje też) i poprawiam bez czepiania się czy wypominania🤤

mi sie widzi,ze chcesz fuchę odebrać @zetorki12

49 minut temu, daron64 napisał:

pier**lisz :)

zaciąłeś sie z tym pier**lisz?

• Haha 1
Opublikowano

kiedys nikt nie mial zadnej dys... jak pisales brzydko, albo z bledami to miales napisac to tysiac razy. jak zle policzyles to siedziales dotad, az zapamietales. jak cos sknociles w szkole to dostawales linijka i nie mogles miec do nikogo pretensji, bo jak cos miales powtorke (ochrzan) w domu. teraz rodzice psuja dzieci sami. twierdza, ze sa nietykalne. nauczyciele boja sie uczniow nie odwrotnie. i stad bledy w pisowni. i nie tylko. 2x2 na kalkulatorze licza.

• Like 3
Opublikowano

Dzisiaj moje dzieci to mam wrażenie że mają więcej wolnego jak nauki. Dni wolnych od groma. Akademie co i rusz, teatrzyku, obwoźne zoo, zdjęcia, magicy, obwoźne obserwatorium, obwoźne centrum nauki, wizyta strażaka, policjanta, zawody . I do tego nauczyciele prywatne rozmowy przez komórki w trakcie lekcji prowadzą. 

Zastanawiam poważnie się nad przeniesieniem dzieci do innej szkoły. 

Wszędzie tak jest?

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Dzisiaj moje dzieci to mam wrażenie że mają więcej wolnego jak nauki. Dni wolnych od groma. Akademie co i rusz, teatrzyku, obwoźne zoo, zdjęcia, magicy, obwoźne obserwatorium, obwoźne centrum nauki, wizyta strażaka, policjanta, zawody . I do tego nauczyciele prywatne rozmowy przez komórki w trakcie lekcji prowadzą. 

Zastanawiam poważnie się nad przeniesieniem dzieci do innej szkoły. 

Wszędzie tak jest?

Jeszcze gorzej, brak zastępstw tygodniami, ciągłe zwolnienia lekarskie.

Ferie brak jakichkolwiek zajęć.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v