Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak napisałem , że drogo , to zapytałeś co by ludzie chcieli za te pieniądze , a teraz sam piszesz , że trochę drogo...

Agrest.

Do Krotoszyna mam 30 km , jutro zadzwonię do jednego znajomego i spróbuje się czegoś dowiedzieć.

Opublikowano

Dzięki ale na pewno jej nie kupię, bardziej jako ciekawostka na tą chwilę. Generalnie miewam wiele pomysłów i fantazji ale szybko schodzę na ziemię. Czasem mam tak że chciałbym mieć swój browar żeby wypić piwo😁

Najtańszy by był tur.

Opublikowano

Turem też coś podgarniesz.

Jednak do tego typu prac to chyba najlepszy teleskop.

Opublikowano
12 minut temu, onyyy napisał:

A jak napisałem , że drogo , to zapytałeś co by ludzie chcieli za te pieniądze , a teraz sam piszesz , że trochę drogo...

Agrest.

Do Krotoszyna mam 30 km , jutro zadzwonię do jednego znajomego i spróbuje się czegoś dowiedzieć.

Pokrętną mam logikę.😀 Tanio dopóki nie kupuję, ale jakby przyszło co do czego to trzeba przysrywać i zbić cenę.

Opublikowano

czy ja wiem czy bezmózgiem  generalnie to ja te w tym wieku jeździłem tylko ciapkiem i najmniejszych górkach przy zbieraniu snopków słomy a po za tym młody był pod kontrolą. Co do ych zasad to wszystko wedle uznania są gospodarstwa gdzie do 10 czy dłużej dziecko nie wejdzie na teren a są takie gdzie 4 leni brzdąc jest uczony do gospodarki i razem z ojcem jest przy obrządku głaskając krowy 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, skoter napisał:

swój sprzęt reklamujesz!!

czytaj dokładnie 😠 mam jcb a w linku sambron

@Agrest Do podgarniania zboża to bez teleskopu tylko przepychanie , sąsiad wcześniej zboże przegarniał turem teraz szybciej i wyżej sypie żmijką 

Opublikowano

Dla mnie też głupota . Jedynie zauważyć trzeba , że przecież zaraz obok ktoś idzie i filmuje , czyli może zdążyć zareagować w razie potrzeby . Ale i tak głupota . zwłaszcza w takim terenie .

Opublikowano
3 godziny temu, zetorki12 napisał:

Wystarczy -Promocja. W marketach działa .

Ja zawsze jak coś chce kupić to sprawdzam po wszystkich sklepach ceny.  Kiedyś tak tel patrzyłem -  promocja z 1500 na 1000,a w innych sklepach bez promocji poniżej tysiąca 

3 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

to lepiej jak by napisał "złom jakich mało jak jedzie to rdza sie sypie" ?

Wystarczyłoby rzetelnie opisany  stan. Choć to pewnie jak z przebiegiem, większość wolałby być oszukiwanym 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

ten uniwersal to licencji fiata coś jak ITM na MF? 

A te przednie zwolnice w nim to jak w ursusach/zetorach 🤔

Co do dzieciaka to sprzęgła nie da rady wcisnąć to nic się nie stanie .

Nauka jazdy ciągnikiem kiedyś to jak miałem 8czy 10 lat podjeżdżanie pod kostki a raczej trzymanie kierunku jazdy -kierownicy w 330 , no i podstawy sprzęgło ... właśnie , jechałem pod górkę obroty ustalone i ciapek zdechł to sprzęgło i do tyłu 😲, z przyczepy kuzyn krzyczy puść sprzęgło 😀

Cytat

Zmijkę mam i na szybko nic się nią nie zrobi zwłaszcza że nie ma jej jak umocować.

no na szybko to nie, sam też mam zawsze na wózku teraz wózek tylko podparcie dodatkowe , 8 m mam podwieszona na za silnik do żerdki/balika na belkach w stodole teraz bez przestawiania sypie z 15 t na 3 m wysokości 

Edytowane przez sebe1033
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v