Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, bratrolnika napisał:

Czyli co, nie widząc traktora chcesz wynająć lawetę i jechać od razu nią? No to powiem ci że większego idioty z siebie już potem nigdy nie zrobisz. Pokażesz się od razu laweta to sprzedający opuści ci max 50zl, a co będzie jak nie kupisz? Zapłacisz 400km X2 po 2.5zl za kilometr? To już lepiej taksówką jedź, przynajmniej komfort lepszy 

Aż tak naiwny nie jestem.

5 godzin temu, mf362 napisał:

Szukaj na necie lawet w okolicy zakupu danego ciagnika 

24/7 h niektóre dostepne , kupisz ciagnik to wtedy wzywasz lawete 

Tak też chcę zrobić, dzwoniłem dzisiaj po lawetach ze swoich okolic to najtaniej wyszło 2 zł za km w dwie strony. Do Handlarza dzwoniłem to powiedział że 3 zł w dwiestrony lub 3,6 w jedną jak będzie jechał w moje strony.

Narazie oglądam w okolicy a jak nic ciekawego nie będzie to dam się dalej. NIe mam konkretnej marki upatrzonej, 

Opublikowano

a jezeli chodzi o opony to jakie byście wybrali, bo stoję na kupnie i się zdecydować nie mogę pomiędzy BKT agrimax a Taurus point 8, a do wiosny pasowało by już kupić coś.

Opublikowano

właśnie teraz będę sporo po asfalcie jeździł, pewnie z 50% przebiegu i się zastanawiam czy te wąskie klocki zaraz się nie zjadą, tym bardziej że to przód. BKT ma grubsze i wydaje się że mają więcej "mięsa"

Opublikowano
11 minut temu, Uziu92 napisał:

właśnie teraz będę sporo po asfalcie jeździł, pewnie z 50% przebiegu i się zastanawiam czy te wąskie klocki zaraz się nie zjadą, tym bardziej że to przód. BKT ma grubsze i wydaje się że mają więcej "mięsa"

a broń boże BKT...

Opublikowano (edytowane)

Tacy to powinni być ścigani z urzędu . Ani to z 91 roku , ani 70 koni . Kawałek foli to i z reklamówki se może włożyć ...

Nawet pneumatyki dziad nie ma !

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
3 godziny temu, slawek74 napisał:

wschodnie zagłębie maszyn jak się trafi rzut beretem mam do nich w Zbuczynie i okolicy to cały dzień możesz ,,zwiedzać" i może zabraknąć czasu

Da się zauważyć że zagłębie przeglądając oferty na olx. Jestem tylko ciekaw czy trafiają się godne uwagi egzemplarze bo niektóre to stoją już kilka dobrych miesięcy i nie mogą się sprzedać, przemiał oglądających zapewne też jest duży więc jeżeli było by coś dobrego to szybko zniknie ;/

Opublikowano

kierowiec jak wszędzie są ok i takie co korzenie puszczają ceny ogólnie wysokie ale osobiście nie kupywałem tam ciągników 11lat temu w danpolu Dziewule prasę była ok na oglądanie dnia mało☺😉szwagier na wiosnę kupił tam celtisa ale to u takiego małego handlarza

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v