Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

No właśnie wszystko z nim okej, ile powinien kosztować, bo dzwoniłem do gościa jutro ktoś ma przyjechać obejrzeć, ale jeśli warto to mogę się policytowac 

Edytowane przez MarcinNH
Opublikowano (edytowane)

Panowie, jako że wpłynęła zapomoga z Unii, chciałem kupić 3 rzeczy i rady bym potrzebowal

- zuraw warsztatowy - czy te najtańsze z allegro po 4-5 stów wystarcza do bardzo sporadycznego użytkowania, typu pomoc sobie przy robieniu jakiejś zwolnicy  itp? Czy chociaż jakieś yato czy co tam z tańszych by było? 

- kompresor - j/w do sporadycznego uzytkownia typu raz na miesiąc oponę podpompowac, raz w roku jakiegoś grata pomalować - poniżej jakiego poziomu pojemnosci/ceny nie schodzić? 

-spawarka - zaskoczenie - j/w raz na jakiś czas coś pociapac elektroda. Poważniejsze rzeczy woze do znajomego, ja to jakieś tylko bardzo proste rzeczy bardzo sporadycznie, żeby nie latać po sasiadach -  Snake 200? Coś lepszego w tych pieniądzach?

Już kiedyś o to pytałem, ale teraz w końcu się zbiorę. 

Edytowane przez daron64
Opublikowano
1 godzinę temu, MarcinNH napisał:

No właśnie wszystko z nim okej, ile powinien kosztować, bo dzwoniłem do gościa jutro ktoś ma przyjechać obejrzeć, ale jeśli warto to mogę się policytowac 

Jeśli jest wszystko ok to dlaczego nie. 

Opublikowano
5 minut temu, Turok napisał:

Jak byś był zainteresowany tym Claasem to jest on 15km odemnie to mogę jak coś podjechać zobaczyć

Jestem zainteresowany więc jak byś mógł w wolnym czasie rzucić okiem na niego to było by super. Ja mam do  niego ok. 460 km tak że trochę sporo.

Opublikowano
3 minuty temu, michcio123 napisał:

Jestem zainteresowany więc jak byś mógł w wolnym czasie rzucić okiem na niego to było by super. Ja mam do  niego ok. 460 km tak że trochę sporo.

w niedziele postaram podjechać

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Panowie, jako że wpłynęła zapomoga z Unii, chciałem kupić 3 rzeczy i rady bym potrzebowal

- zuraw warsztatowy - czy te najtańsze z allegro po 4-5 stów wystarcza do bardzo sporadycznego użytkowania, typu pomoc sobie przy robieniu jakiejś zwolnicy  itp? Czy chociaż jakieś yato czy co tam z tańszych by było? 

https://allegro.pl/podnosnik-warsztatowy-zuraw-dzwig-2-tony-redats-i7545622279.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=_mtrzcj_pla_akcesoria_narzedzia_i_sprzet_warsztatowy&ev_adgr=Narzędzia+i+sprzęt+warsztatowy&gclid=EAIaIQobChMI9IjPyJPm3gIVr7vtCh2JuwrSEAQYASABEgLI9fD_BwE&gclsrc=aw.ds

jeśli o to chodzi to bierz te najtańsze jak chcesz raz na rok używać sam mam taki , wady to stoi na 6 kółkach ale jak podnosisz to ma takie luzy na dole na bolcach że tylne idą do góry , ale nie przeszkadza , może jeszcze udźwig oszukany niby 0,5-2 t ale jak dasz na 500 kg to nie stabilny . A tak to właśnie zwolnicę sam trzyma (podnośnik) od 7211 nie trzeba 3 chłopa , silnik od 330 tez uradzi rozłączyć i złączyć ze skrzynią (przód zdjęty był) no i w 100 KM ciągniku bardzo dobrze wyjąć i zdjąć podnośnik/plecak a to waży trochę i słabe dojście bo trochę pod podłogą kabiny , no bo z 7211 podnośnik leciutko

Opublikowano
42 minuty temu, michcio123 napisał:

To fajnie. jak go obejrzysz to daj znać czy warto się nim interesować.

Podejrzanie tani raczej. Za starsze 600ki i 800ki trzeba podobne pieniądze wydać. 

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

myślę że to kryptoreklama

Nie żadna kryptoreklama chodzi mi o to czy te ceny wystawiłem nie przesadzone bo jest słaby ruch trochę dzwonią a nawet nikogo nie było dlatego pytam...... to w takim razie po co to forum żeby przepierać się kto zetora drożej wystawi....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v