Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znajomy ma taką KMM na zakładzie i denerwujące jest to że trzeba się zatrzymać żeby zmienić zakres prędkości i kierunek jazdy poza tym bardzo doby sprzęt i prosty jak budowa cepa 

Opublikowano
13 minut temu, bratrolnika napisał:

Taki to tylko spojrzy na krowę i już cielna jest, 

podejrzane jest to ostatnie zdjęcie. Wygląda jakby gość zabierał się od tyłu do "roboty". Może ten buhaj lubi takie zabawy i dlatego jest sprzedawany, bo żaden z niego rozpłodnik. :D 

• Haha 2
Opublikowano

jak coś napiszę to buty spadną co niektórym 😲

W wiosce obok mieszka jeden taki koło 60 lat co bykiem jeździ wierzchem ... , do krycia nawet sam na byku zajeżdza na miejsce 😵 krów do niego nie wożą .

Raz kupił takiego bysia z dużego stada że sam właściciel nie podchodził po prostu krowę załadowali w rui na samochód i byk sam doleciał . Takiego narwańca mu przywieźli a on z rózgą go ćwiczył że w końcu po jakimś czasie wsiadł i jechał na oklep ... z tą rózgą .

No ale żeby nie było różowo niewiem czy to ten czy inny go poturbował że w szpitalu wylądował -miesiąc leżał . Byka sprzedał ... i kupił następnego 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

To u Ciebie facet,a u nas była babka-a właściwie kawał baby.Też ujeżdżała byka -takiego czarnego zagrabanicznego,tyle że byk wyjechał ,a ona została z małym mulatem któremu dzieciaki dokuczają żeby się lepiej mył

• Haha 11
Opublikowano
14 minut temu, Bananek napisał:

phi, ja go nawet dotykalem ;)

I jak wrażenia ? Miły w dotyku , czy raczej szorstki ? 🤔

Opublikowano

A broda 😏

2 minuty temu, bratrolnika napisał:

To coś nie tak, bo @extrabyk którego ja widziałem to włosów nie miał...

Opublikowano (edytowane)

To również dobrze można powiedzieć że k**wa i prostytutka to coś innego...

A przecież obie tak samo dają du..😏

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v