Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Marecki2922 napisał:

Panowie może ktoś podpowie , mam taki problem na OLX  gdy klikam na nr . tel. aby go zobaczyć nie otwiera mi go , tylko jak gdyby odświeża stronę , a gdy wyszukam swoje ogłoszenia to pokazuje normalnie nr. tel. 

Internet przeglądam z laptopa

Mi też często się tak zdarza z laptopa ,a z telefonu nie ma problemu . Jak dodaje ogłoszenie to numer podaje w opisie .

• Thanks 1
Opublikowano
9 minut temu, Marecki2922 napisał:

Panowie może ktoś podpowie , mam taki problem na OLX  gdy klikam na nr . tel. aby go zobaczyć nie otwiera mi go , tylko jak gdyby odświeża stronę , a gdy wyszukam swoje ogłoszenia to pokazuje normalnie nr. tel. 

Internet przeglądam z laptopa

Jak masz e-konto w banku to program wie że nie masz kasy żeby tą maszynę kupić ,to Ci nr nie otwiera bo po co masz komuś d*pę dzwonieniem zawracać

• Haha 7
Opublikowano
14 minut temu, arturooo napisał:

Trzaby zadzwonić i powiedzieć że daje 40000tys i ani grosza mniej :) Gdzie Ci ludzie maja wyobraźnie. w dodatku te koszty które podaje to mocno zaokrąglone

Potem zetorowcy takie ogłoszenia oglądają i wystawiają 7x45 za 50 - 60 tysięcy, czy 7211 za 40 :)

Opublikowano
1 minutę temu, daron64 napisał:

Potem zetorowcy takie ogłoszenia oglądają i wystawiają 7x45 za 50 - 60 tysięcy, czy 7211 za 40 :)

Bo nie ma kto ich na ziemie sprowadzić hah 

Bo zetor najlepszy 😛

Opublikowano

Tak patrząc na ilość wyświetleń , to już dawno pół roku minęło .

Opublikowano

Pytanie takie mam - trochę starego sprzętu w krzaki zaciagnalem i zastanawiam się czy coś z nich można do czegoś wykorzystać, na coś przerobić, na jakieś elementy może byłoby kupiec, czy po prostu w całości  na złom wszystko wywieźć bez pierdolenia się? Oczywiście zdrowy rozsądek mówi, żeby to w pizdu opierniczyc i zwolnić parę metrów kwadratowych podwórka, ale wiecie - żal, bo przecież może się do czegoś przyda i takie tam bzdury. W końcu przez ileadziesiat lat się nie przydały to przecież w końcu musi nastąpić ten moment :)

-stary poznaniak - skrzynia z dziurami, reszta jak cie mogę - - - >jakieś lejki na sztuki? 

- unia 3skibowa - odkładanie od atlasa, rama była chyba kiedyś prostowana, od uja lemieszy różnych w różnym stanie, sporo takich w nie najgorszym - - - >to to chyba w całości na złom? 

- stary lejek - blacha całkiem, przekładnia szrot - - - >myślałem czy jakas skrzynie zasypowa pod  zmianę jakby tu przyciąć, tam dospawac? 

- jakiś stary 2 skibowy "ruski" plug - - - >zlom

- kabina orzeszek do ursusa - chyba w miarę kompletna - - - > ktoś to w ogóle kupuje? 

- rurowe osłona kabiny do ursusa - - - > j/w

- kosiarka listwowa - - - >przekładnie do czegoś można użyć? 

- przetrzasarka do siana taka konna przerobiona na "do ciągnika"  - - - >zlom

- prasa kostkujaca polska - bez jednego koła, z tyłu skrzynia gdzie się sznurki wstawialo zgnita, reszta w miarę - - - > aparaty? Jakieś części do tego jeszcze ktoś kupuje? 

- stary rozrzutnik 2 osiowy - a w zasadzie rama(w miarę zdrowa)  z osiami(opony szrot) 

- rama(w miarę zdrowa)  z rozrzutnika 1 osiowego(taki jak mu oglądalność nabijaliscie)  z urwana osią - bez opon

Ramy to jakby się spawacz znalazł pod przyczepke może. 

Zastanawiam się, czy to w ogóle gdzieś wystawiać za jakieś śmieszne pieniądze żeby tylko pozbyć sie z podwórka - na zasadzie że może komuś się przyda coś, nie że liczę na jakąś kasę z tego - czy się nie pierniczyc nawet i wsio na złom. 

Opublikowano

@daron64 Zrób zdjęcia, i wystaw po 1.5zl/kg, co kto chce niech sobie sam wykręca płacąc za kilogram, ty się przy tym nie narobisz, a może parę groszy więcej weźmiesz niż od razu na hutę wywieźć, no i mniej się naszarpiesz wrzucając na przyczepę złom potem

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, sumek666 napisał:

Biore osie! 

@bratrolnika nawet nie próbuj ceny podbijać.

Bierz, do Darka musiałbym z trzy dni jechać żeby dojechać😁 podlapalem ostatnio kontakt do gościa z niedalekiej okolicy, rozbiera unhzy ładowacze na części, i ma od nich pasowne dla mnie ośki z kołami. Jak się dobrze z nim zgadam to problem z dostępem do Osiek zostanie raz na zawsze zarzegnany

Taką ostatnio od niego kupiłem za 800zl, oponki piękne

IMG_20190106_153019.jpg

Opublikowano
10 godzin temu, Marecki2922 napisał:

Kurniki też jadą na małych kostkach 

Kurniki już nie chcą słomy.  Teraz to torf lub pelet (w sumie też słoma) :) Kurczak, szczególnie mały traci mniej energi bo nie musi wspinać się po słomie, przykład? Na słomie 2,8kg po około 40dniach, Torf 3,3kg.  Ubojnie biorą (chyba) do 4 kg "maksymalne obciążenie linii produkcyjnej"  A jak już po znajomości słoma bo wezme obornik, to bela też fajna bo kulujesz na środek i roznosisz widłami. 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Ale pompa to dopiero kawałek wspomagania, musisz do niej mieć jeszcze jakieś serwo. Jak chcesz taka pompę to mogę ci załatwić

takich pomp dostatek na alle. chyba, ze masz jakos wybitnie tanio to moge pomyslec. wiem, ze pompa to tylko serce. orbitrol i silownik to tez nie majatek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v