Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, solek01 napisał:

Ja mam Agregat talerzowy Tytan, już ponad dwa lata. Jak dla mnie rewelacja, wykonanie super, masywne. Szczerze polecam. U nas jeszcze jest popularny Staltech

Kolego robiłeś może nim sciernisko?  Po zniwach, wchodzi w ziemię? 

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Co tam na zielono miga?

kontrolka od napędu, ona świeci cały czas, ale to dioda i na nagraniu aparatem miga, trzeba by jakieś tam ustawienia częstotliwości nagrywania zmieniac czy herce, jak nagrywasz w świetle świetlówki to też tak obraz potrafi migać :D

Opublikowano
58 minut temu, 6465 napisał:

Kolego robiłeś może nim sciernisko?  Po zniwach, wchodzi w ziemię? 

Robiłem po rzepaku, pszenicy i kukurydzy.  Co do wchodzenia to jak z dziewczyną, jak wilgotno to wejdzie, a jak sucho to wiadomo.

Dopiero 2 sezony robiłem to z obserwacji powiem że na moich ziemiach, to jak jest wilgotno to nie ma problemu a jak sucho to różnie to bywało, w zależności co talerzowałem.

Ale miałem za słaby ciągnik aby dołożyć parę kilo na hydropak i w pełni wykorzystać potencjał maszyny.

Napewno polecam.

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

dobre by było na obore ale szkoda że tak daleko ...

Kumpli w busa do rozbiórki, hotel robotniczy, rozrywka...

Opublikowano

Jak go kupowałem to te łożyska były na topie, nawet trzeba było za nie dopłacać sporo. Jak kupiłem to znajomy mi doradził że zwykłe łożysko wymienię za kilka złoty sam szybko a takie to trzeba szukać kogoś kto ma prasę i wymieni. Ale człowiek uczy się całe życie

Opublikowano

Dzień krótki noc długa. Zawsze do kina możecie pójść😁

Opublikowano
https://m.olx.pl/oferta/ciagnik-crystal-zetor-121-ursus1234-CID757-IDxFSNY.html/#position=3&page=2 miał ktoś do czynienia z takim statkiem? rzeczywiście jest na bazie Ursusa? warto w to wchodzić?
Opublikowano
12 minut temu, Rolnik7343 napisał:

teraz tak paczam że jest 350km :P sąsiad ma firme transportową także z przywiezieniem tego kłopotu by nie było ale kto gdzie tam bedzie jechać to rozkręcać :P chyba że ty chętny :D

Ja zawsze. Płatne przed robotą🤪

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v