Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie tak jak szmergiel mówi. Nawet w Polsce nówki zdarzały się z ruskim napisem. Tylko zastanawia mnie jedno,czym ten 920 różni się od 820? oprócz rozmiarem opon. Siłownik taki sam,wom załączany dźwignią

16 godzin temu, soltys48 napisał:

jaki masz budżet?

Ogólnie zastanawiałem się nad siewnikiem meprozet albo famarol a agregat agromasz,agrolift,tolmet (dwa siłowniki) unia na jednym siłowniku nie wiem czy bylaby dobrym wyborem. Więc budżet wyszedłby w trakcie,najpierw musiałbym założyć jakiś sensowny zestaw żeby rozejrzeć się za sprzętem,do wiosny mam czas

😀najwazniejsze abym mógł to dźwignąć którymś z tych ciągników.

Opublikowano

Darek chyba się nie mylisz. Cena jak zwykle granatem oderwana od rzeczywistości. 

Opublikowano

Hehe Thomas jak zwykle ekspert od sprzedaży nieswoich maszyn. Poprzednio też tak twierdziłeś i przyniosło mi to szczęście w sprzedaży.

Cena niska nie jest, ale i stan jest dobry. Sprzedawać nie muszę. Tak samo jak z 3p było poszedł to poszedł, by został do dziś by robił.

Opublikowano
1 godzinę temu, KlimekPL napisał:

Chciałbym zobaczyć film z pracy tego urządzenia. Ktoś coś? :)

To jest na wzór karczownika Jagody. Robota zarąbista. Filmy są na Youtube choćby na kanale Jagody.

Glebogryzarki się nie umywa do tego bo noże pracują w innej płaszczyźnie. 

Opublikowano

szukam przekładni planetarnej/zwolnicy/mostu przedniego jakiegoś pojazdu w którym półosie kreca sie w przeciwnym kierunku niż koła . jakieś pomysły sugestie ?

Opublikowano
10 godzin temu, czesio200 napisał:

Hehe Thomas jak zwykle ekspert od sprzedaży nieswoich maszyn. Poprzednio też tak twierdziłeś i przyniosło mi to szczęście w sprzedaży.

Cena niska nie jest, ale i stan jest dobry. Sprzedawać nie muszę. Tak samo jak z 3p było poszedł to poszedł, by został do dziś by robił.

Jak nie musisz sprzedawać to po co sprzedajesz? 

Mam takie osobiste pytanie? Jak to jest wyruchać innego rolnika na grubą kasę sprzedając g... w ładnej "otoczce"?

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, czesio200 napisał:

i ty sie mnie czepiales o cene zetora a ty ruska cenisz z takim przebiegiem ze hoho.janusz biznesu kupic za darmo a jak do sprzedania to najwiecej w polsce.oj chlopie chlopie i jeszcze tekst o mocniejszym  podnosniku,a masz tam monoblok??????? fige masz,zwykly silownik c110 o udzwigu 3300kg jak w kazdym mtz z tych lat . wstyd tyle panie januszu

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano (edytowane)

Jak dostanę dobrą kasę to sprzedam proste i logiczne. Gówno to może u ciebie na podwórku stoi. Ja wiem co mam. O sprzęt dbam i jak trzeba coś wymienić to wymieniam.  Gruba kasa hahah nie ośmieszaj się 40 parę tyś za ciągnik 80km z 4x4 w takim stanie to faktycznie gruba kasa....

Tylko ja nie jestem handlarz nie muszę sprzedać. Nie muszę ponawiać ogłoszenia 5x jak Ty, bo mi nie zależy. Ramiona sa inne jak w zwykłym mtz i siłownik też większy. Do tego sa listwy wzmacniające przy silniku.

Dokładnie na tym to polega, żeby kupić użytkować i sprzedać przynajmniej nie tracąc na cenie.

Edytowane przez czesio200
Opublikowano

To już hodowcy świń nie są rolnikami?  Jest od rolnika, 1 wł z pełną historią nie tak jak twoje  sprowadzone. Zetor jaki jest moja sprawa też na nim nie stracę.

Ja nie odbarwiam różowych zetorów i sprzedaję za grubą kasę z wyplakowanymi oponami więc nie wiem jak to jest wyruchać rolników na grubą kasę niestety...

Ale kolega ma już kilka lat doświadczenia więc może podzieli się z tobą tą wiedzą i przeżyciami.

Opublikowano
11 godzin temu, czesio200 napisał:

Jak dostanę dobrą kasę to sprzedam proste i logiczne. Gówno to może u ciebie na podwórku stoi. Ja wiem co mam. O sprzęt dbam i jak trzeba coś wymienić to wymieniam.  Gruba kasa hahah nie ośmieszaj się 40 parę tyś za ciągnik 80km z 4x4 w takim stanie to faktycznie gruba kasa....

Mało za rusacza z tego roku??Ile on wtedy kosztował??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v