Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@pawelec1997 Tak. Mam same rozproszone. Tutaj popełniłem błąd. Z tylu rozproszone nie przeszkadza. Do przodu mam widoczność taka dobra na ok 20-30 metrow. Mam już zakupiony reflektor LED 70 W który świeci efektywnie ok 50-75 m wg producenta. Będziemy przerabiać.  

Teraz jestem ciekaw jak to by działało w rolnictwie:

http://allegro.pl/lampa-panel-led-light-bar-288w-12-24v-luk-23500lm-i6715021301.html

@tomek73 ja u nich kupowałem wszystkie lampy ale czekałem na promocję i darmowa wysyłkę :)

Edytowane przez sumek666
Opublikowano

ten panel kusi, teraz na allegro sa przecenione, ale ciekawe jak swieca i jak z trwałością, moze lepiej byłoby kupić kilka zwykłych lamp. Przy szkodzeniu wymieniasz tylko jedną, a nie cały panel za 500 zł

Opublikowano
1 godzinę temu, tomek73 napisał:

http://allegro.pl/panel-led-lampa-robocza-halogen-36w-12-24v-cree-i6268263934.html   Mam takie na przodzie to używam je z  długimi światłami dają niesamowicie. Widzę  że trochę staniały. w Galerii mam innych zdjecie to mega zadowolony jestem.

Te rozproszone to nie zbyt dobry pomysł, lepiej skupione i rozproszone.

A zakłócenie na radio występują, czy nie masz problemu z tym, bo sam za takimi się oglądam?

Opublikowano

Powiem tak... zakłócenia nie powstają w wyniku tego jakie LED'y zamontujemy. Winna jest istniejąca instalacja elektryczna w pojeździe (obojętnie czy to samochód, łódź, motocykl czy ciągnik). W internecie można spotkać również przypadki jak po zamontowaniu "świateł LED do jazdy dziennej" (kto te gówna dopuścił do użytku ku**a) powstają zakłócenia w oryginalnych radioodbiornikach samochodowych. Wiem, że można zamontować jakieś filtry antyszumowe. Drugą opcją jest stworzenie zupełnie nowego obwodu elektrycznego do zasilania LED. Może zadziała.

Opublikowano

Witam

Panowie mam pytanie ile szerokości ma ursus 1224 ???

We wniosku na młodego podałem brone talerzowa tolmet z hydropakiem 2.5 m i nie wiem czy nie będzie za wąska do tego ciagnika ?? Pracuje może ktoś takim zestawem, da radę z takim agregatem i siewnikiem ??

Opublikowano (edytowane)

Panowie, może ktoś jest z Warminsko mazurskiego NBR/NBA/NLI/NE i zna jakiegoś elektryka, który robi na wyjazdy? Mogę przywieźć, odwieźć. Do starego zetorka nie mogę u siebie nikogo znaleźć, już wszystkich obdzwonilem, objezdzilem i albo nie ma czasu, albo za granica, albo przyjechać ciągnikiem, albo miał już jechać i nagle kuźwa telefonu nie odbiera, szlak mnie trafia. Jakby miał nowszy ciągnik, to albo serwis, albo w łeb sobie strzelić.

@ up

Wiki podaje szerokość niecałe 230, tylko to pewnie na oponach 34. A czy da radę, to raczej tak. Z większym to juz może być roznie-w robocie jest 1634 i tolmet 3m, z pakerem, bez hydropaku, to zależy od ziemi, ale miejscami wcale za lekko nie ma

Edytowane przez daron64
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v