Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to w ogóle mało spotykaną wersje miałeś bez półbiega. Bez speedshifta nie da się szybciej niż 30Km/h...

W wersji 32x32 o której wspominasz są identyczne przełożenia jak były u Ciebie a półbieg daje +26% na każdym biegu

Opublikowano

Lukbold o tej 16 co piszesz to zapewne nie masz reduktora ab tylko rewers i polbieg i 1ka w prawo do tylu czyli skrzynia z seri 36xx.
Co do naszego 3080 to byl z 87 roku ale to bylo 14 lat temu juz i dawno go nie ma. Ostatnie lata brat ujezdzal 3120 i teraz jeat na sprzedanie bo nastepny kon w domu.
A wiesz moze co trzeba zrobic w mf 390 na rewersie bo mam skrzynie 28 km a to stanowczo za wolno a wiem ze ostatnie modele mialy 40 km

Opublikowano (edytowane)

No niestety.. serii 300 nie znam z budowy a poza tym nie ma co na siłe wszystkiego przyśpieszać bo jak przyjdzie Ci potem mieszać w reduktorach to ja podziękował za taką robotę :P Mój 3060 choć przyczepy nie widuje to został na skrzyni 30km/h bo każdy zakres tej 32x32 pasuje mi do innej pracy... nie muszę mieszać ani zakresami ani reduktorem...

Edytowane przez lukbold
Opublikowano

Rok, dwa jeszcze by obleciał. Jakieś płaskowniki naspawane, ale to nic. U handlarza widziałem poetingera z naspawanymi na odkładnice zużytymi lemieszami.

Opublikowano

Landini w tej cenie to prawie to samo co mf, więc opinie o mf znajdziesz.

Opublikowano

Przecież komfort w obu będzie podobny. Głośnoooo. Wolałbym poczekać i dozbierać na coś nowszego.
Luke16 tam ostatnio był, bo to jego znajomy. Pisz do niego.

Opublikowano

W tej renówce masz wspomaganie na orbitrolu, rewers, synchronizowane biegi, ogrzewanie kabiny, wygłuszenia i ciche zwolnice więc jak by nie było trochę mniej dostajesz wycisku po całym dniu pracy, 

Opublikowano

Rok, dwa jeszcze by obleciał. Jakieś płaskowniki naspawane, ale to nic. U handlarza widziałem poetingera z naspawanymi na odkładnice zużytymi lemieszami.

Jak ogladalem plugi, to u handlarza w ostrodzie w jednym piersi byly przyspawane, a cena oczywiscie za niska nie byla.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v