Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chyba dla "chorego" .      błąd poprawiony - dziękuję za zwrócenie uwagi B) .

Edytowane przez Gość
Opublikowano

normalnie w fotel wbija i o palpitacje serca przyprawia :blink:  :lol:

Opublikowano (edytowane)

W tej c360 to na dzień dobry dowód do zabrania ....

A tak pozatym to to ogłoszenie jest chyba starsze od samego internetu ....

Edytowane przez tomekzet
Opublikowano

Kolor kamelełon. :D

Jahoo ile warte są tak tanie ciągniki, które znalazłeś?

Opublikowano (edytowane)

@kedziorek

Kiedyś miał w miarę porządny sprzęt, sam miałem od niego 912 i przez 4 lata nic do niej nie dołożyłem. A teraz od czasu do czasu do niego jeżdżę i patrzę co tam stoi to pożal się boże, taka fuszera odwalona, że szok. Nie wspominając  o wysokiej cenie gdzie ciągnikom brakuje zaczepów/obciążników/pneumatyki. Znajdę zdjęcie to Ci pokaże jak tam malują teraz. Są ciągniki co stoją nie sprzedane po 2/3 lata

70c00a1648b43d0cgen.jpg

Edytowane przez Ursusc385
Opublikowano

Nie wiem, co są warte, ale po pierwsze - nie są młode, po drugie, nie są skomplikowane . Po trzecie - raczej trwałe. No i nie każdy ceni starego złoma jak żyd za matkę. raz na 1000 uda się znaleźć coś wartego zakupu w normalnej cenie

Opublikowano (edytowane)

mercedes ładnu a gazu może mieć ze 120 liter bo widziałem 2 butle po 60 litrów.kolega w Jeep grangcheroki 5.7 hemi miał 250 lit wykonany własnorencznie tak jak całą instalacje zrobił sami nawet ją opatentował

Edytowane przez stempos1980
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v