Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Sprężarkę bym przygarnął za 150 zł jesli w srodku nie skorodowana.

Opublikowano

Ja bym za taką sprężarkę nawet 30zł nie dał, a co dopiero 150+ wysyłka. Taką sprężarką to za wiele nie zdziałasz.

Opublikowano

Sprężarkę bym przygarnął za 150 zł jesli w srodku nie skorodowana.

Jeśli jest Pan nadal zainteresowany proszę o kontakt na PW.

Do Pana niestety nie mogę wysłać wiadomości.

Opublikowano

Pierwsza to chyba przeróbka ze sztywnej i 3,5 t ładowności.

Opublikowano

osobiście wybrałbym D-44, zrobiona dosyć rozsądnie, po tej D-45 widać że jest polepiona aby do handlu, pomalowana byle jak, opony nie do pary, burty przednia i tylna też ulepione z tego co pod stodołą leżało

no i jeśli masz pola daleko to koła 20 cali podobno są lepsze na dłuższe trasy

tyle mojego zdania

Opublikowano

Szukam ursusa c 360 najchętniej w oryginale, tą 40 to już wcześniej widziałem. Ale jak trafi się coś w dobrej cenie to może być c 355, ale na pewno nie 4011. Ten ulep wart max 3,5tyś a nie 5,7. Jest to wrak 4011 z silnikiem 3p i to niekompletny. Gdyby to była okazja to by ją dawno sprzedał, a nie polecał się z nią nie wiadomo ile czasu.

Z tymi przyczepami to żadnej bym nie wziął. Ta D 45 to ulepiona z tego co się znalazło na podwórku, mi na takie burty było by szkoda farby. Opony łyse i nie do pary, i największy - to to że jest bez kwitów. Ta D 44 już lepiej wygląda, ale to jeszcze nie to. Na burtach to chyba profili żałował, wygną się przy pierwszej lepszej okazji. Ma dokumenty i to jest dobre. Podliczając koszta remontu, to jest to normalna cena(koszta remontu nie są małe, chyba że remont byle jaki). Ja bym nie kupił żadnej z tej przyczepy, bo obie są za drogie. Według mnie ta D 45 kwalifikuje się do remontu.

Opublikowano

Renault bardzo mało pali, zadbany egzemplarz będzie dobrze służył. Z fendt em jest taki problem ze zazwyczaj maja natluczone bardzo dużo mth i to może być problem . jak trafisz na zadbany to świetną maszyna ale rez cena spora
Renault bardzo mało pali, zadbany egzemplarz będzie dobrze służył. Z fendt em jest taki problem ze zazwyczaj maja natluczone bardzo dużo mth i to może być problem . jak trafisz na zadbany to świetną maszyna ale rez cena spora

Opublikowano (edytowane)

Nie dość, że za darmo, ale do sprzedania, to jeszcze byczki mięsne - ale mieszańce i wolne od chorób, ale choroby w gratisie, wiadomo jak to u handlarza

Edytowane przez stg
Opublikowano
MrUrsusik1224  nawet ładny ten case.ja mam model 845 i nie narzekam,z awaryjnością to jedynie jeden uszczelniacz wymieniłem ale to z własnego zaniedbania a tak to bezawaryjny ciągniczek do prasy belującej jak znalazł.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v