Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 20.07.2020 o 07:58, SamaPrawda napisał:

Spada wam ciśnienie podczas owijania siatką? U mnie są takie spadki o 100 bar niby wtedy materiał już tak nie ciśnie na pasy bo jest owijany ale nie wiem czy tak powinno być

Możesz mieć z tym zaworem problem wystarcz dokręcić tą śrubkę na imbusie. 

image.png.8cf2042b937b4684e6dbb036c21c2dbb.png

Opublikowano
7 minut temu, debrzyna napisał:

Jakieś pomysły ?

sprzedaj

Opublikowano
PRIMO napisał:

Dnia 20.07.2020 o 07:58, SamaPrawda napisał:

Spada wam ciśnienie podczas owijania siatką? U mnie są takie spadki o 100 bar niby wtedy materiał już tak nie ciśnie na pasy bo jest owijany ale nie wiem czy tak powinno być

Możesz mieć z tym zaworem problem wystarcz dokręcić tą śrubkę na imbusie. 

Wcześniej mi to już mówiłeś, zrobiłem to wtedy i dużo pomogło, teraz przy prasowaniu słomy ciśnienie idzie takie, że zamyka zegar, słoma jest ładnie zbita, przy owijaniu ciśnienie też spada ale mniej zauważalnie jak to jest w sianie czy sianokiszonce.

Opublikowano

Czas  podgrzać temat bo zniknie

Mam pomysła co by przez zime wymontować pasy w moje 1601 i wysłać gdzieś do regeneracji Macie jakaś firmę co sie tym zajmuje A może ktoś wie ile takie coś kosztuje 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez szymek784
      Witam, jestem nowym użytkownikiem forum, więc proszę o wyrozumiałość. 
      Czy ktoś posiada instrukcje obsługi do wyżej wymienionej prasy (Vicon RV 2160 2009rok) bądź posiada prasę z podobnym sterownikiem i podzieli się ze mną wiedza o obsłudze tego sterownika? dołączam zdjęcie sterownika. 

• Przez bizonzo56
      Co sądzicie o Deutz-fahr 10006 czy warto go kupywać 
    • Przez Crazyalert
      Witam!
      Problem dotyczy deutz fahr 5120c gs 5 biegów 3 zakresy z 2015r przebieg 500 godz.
      Liczę na odpowiedź użytkowników właśnie tego modelu.
      Jestem ciekaw w ilu przypadkach wystąpiła wada skrzyń biegów objawiająca się silnymi drganiami i hałasem przenoszącym się przez dźwignię zmiany biegów, w tym przypadku na biegu 4. wodzik ewidentnie chodzi po kole przesuwnym. Dodatkowo serwisanci twierdzą, że zastosowane zostały odchudzone wadliwe synchronizatory.
      Mimo iż wada występowała od nowości, brak reakcji serwisu ponieważ jak twierdzą, te skrzynie tak pracują.
      Kontakt z przedstawicielstwem sdf również kończy się odbiciem piłeczki.
      Nie wydaję opinii odnośnie marki i modelu tylko chcę wiedzieć czy to odosobniony przypadek czy norma.
    • Przez Pawel3443
      Witam.Mam problem z ciągnikiem Deutz Fahr Dx85,w zbiorniku olejowym robi się piana z oleju i podnośnik wolno działa,czy może ktoś miał taki sam problem,czego może być to przyczyna?
    • Przez Nasters
      Witam tak jak w tytule szukam Ciągnika 110-130 km do 75 tys jako główny Ciągnik.Z góry dzięki za odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...
v