Prasa zmiennokomorowa Vicon itp. Opinie
-
Podobna zawartość
-
Przez szymek784
Witam, jestem nowym użytkownikiem forum, więc proszę o wyrozumiałość.
Czy ktoś posiada instrukcje obsługi do wyżej wymienionej prasy (Vicon RV 2160 2009rok) bądź posiada prasę z podobnym sterownikiem i podzieli się ze mną wiedza o obsłudze tego sterownika? dołączam zdjęcie sterownika.
-
Przez Crazyalert
Witam!
Problem dotyczy deutz fahr 5120c gs 5 biegów 3 zakresy z 2015r przebieg 500 godz.
Liczę na odpowiedź użytkowników właśnie tego modelu.
Jestem ciekaw w ilu przypadkach wystąpiła wada skrzyń biegów objawiająca się silnymi drganiami i hałasem przenoszącym się przez dźwignię zmiany biegów, w tym przypadku na biegu 4. wodzik ewidentnie chodzi po kole przesuwnym. Dodatkowo serwisanci twierdzą, że zastosowane zostały odchudzone wadliwe synchronizatory.
Mimo iż wada występowała od nowości, brak reakcji serwisu ponieważ jak twierdzą, te skrzynie tak pracują.
Kontakt z przedstawicielstwem sdf również kończy się odbiciem piłeczki.
Nie wydaję opinii odnośnie marki i modelu tylko chcę wiedzieć czy to odosobniony przypadek czy norma.
-
Przez Pawel3443
Witam.Mam problem z ciągnikiem Deutz Fahr Dx85,w zbiorniku olejowym robi się piana z oleju i podnośnik wolno działa,czy może ktoś miał taki sam problem,czego może być to przyczyna?
-
Przez Nasters
Witam tak jak w tytule szukam Ciągnika 110-130 km do 75 tys jako główny Ciągnik.Z góry dzięki za odpowiedzi
-
Rekomendowane odpowiedzi
Fendt 515c czy John Deere 6810 ?
Czytaj dalej »
Vicon