-
Podobna zawartość
-
Przez Grzesiek10314
Przeglądając zdjęcia NH T6 w internecie zauważyłem że występują w nich dwa rodzaje tylnych błotników. mam takie pytanie od czego zależy że dany model może mieć takie lub takie błotniki???
-
Przez hubert25a2
Witam otóż teraz nastały takie pory ze trzeba w polu jeździć w nocy mam problem mianowicie z ładowaniem gdy odpale ciągnik na stacyjke amperomierz zachowuje sie dobrze pokazuje wskaźnik na + a po chwili jest na 0 i gdy włączę światła napięcie sięga -20 tak jakbym włączał swiatła bez odpalania i gdy np wjadę w dziure albo cos z włączonymi światłami wskazówka lata czasami na + i - i nwm co robić i jeszcze jedno gdy na odpalonym silniku włączę swiatła bez włączania masy to światła zaczynają pikać kiedy dodam gazu zaczynają co raz szybciej pikać a gdy stoji na normalych stałych obrotach to swiatła działaja normalnie moze to być związane z ładowaniem prosze o szybką odpowiedz kabel + który idzie do amperomierza został wymieniony na nowy ,wymieniono puszke bezpieczników itp
-
Przez rolmasz
Witam!
Czy ktoś z Was zakładał plastikowe błotniki do Zetorów czy ursusów 6cio cylindrowych?
Szukałem uchwytów jakie wykonują ludzie do zamontowania błotników, znalazłem tylko to.
Czy format 420x1380mm będzie odpowiedni na koła 14.9x28 ?
-
Przez Mateosek
Siemka macie jakieś pomysły co dać na błotniki w 60-tce ?
Myślałem nad wykładziną samochodową albo skajem który można kupic od paru złotych wzwyż za metr
co o tym pomyśle sądzicie
czy to coś wygłuszy ?
Pozdrawiam
-
Przez MF675ursus
Witam,
proszę o pomoc- podanie wymiarów końcowego elementu błotnika (jak na rysunku) dla MF serii 600.
Ewentualnie szukam chętnego który odsprzedałby oryginalne elementy/wykonał zamiennik.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Merlo panoramic 34.7
T25A+Mesko-Rol Z275