zbychu665

Members
  • Ilość treści

    10
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutral

O zbychu665

  • Ranga
    Nowicjusz
  • Urodziny 08.05.1985

Informacje

  • Płeć
    Mężczyzna

Ostatnio na profilu byli

620 wyświetleń profilu
  1. Ma ktoś może błotniki tylne na sprzedaż do wyżej wymienionego ciągnika? Najlepiej z Podkarpacia chyba że w grę wchodzi wysyłka to wtedy może być i z drugiego końca polski.
  2. Chodzi mi o całe błotniki ponieważ w moim Władku nie ma jak w nowszym modelu że błotniki są razem z platforma. Więc nie zostaje nic jak pewnie dorobic albo wyklepać stare
  3. Witam... W swoim Władku mam strasznie pogięte błotniki tylne i nie wiem jak się zabrać w ogóle za ich wyprostowanie, wiec moje pytanie jest następujące. Czy da się zamontować błotniki np z C330 lub całą platformę z nowszego modelu, bo w moim ciągniku błotniki nie są połączone z podłogą. Pomóżcie
  4. Co może być przyczyną, że mój władek nie ma wcale niskich obrotów bo zaraz gaśnie. Jazdził normalnie, a pewnego razu gdy go odpalilem tak sie właśnie stało. Gdy opuszczam powoli gaz to w sumie wejdzie na niskie obroty ale to nie sa takie jak były wcześniej, Gdy puszcze szybko gaz to zaraz zgaśnie. Co to może być?
  5. Witam. Jak widać jest zima wiec w polu nie ma roboty Pomyślałem ze przygotuje moją 60-tke do sezonu i myśle o wymianie akumulatorów ponieważ mają one już z 8lat i juz nie sa w najlepszej kondycji. Pomyślałem, że założę jeden akumulator 12V zamiast 2x6V. Moje pytanie jest następujące, jak zrobić masę? Akumulator bedzie znajdował sie po prawej stronie wiec do plusa kabel bedzie oryginalny. A minus jest z lewej i czy ten łącznik akumulatorów da sie jakoś wykorzystać zeby go jakoś połączyć z orginalną masa i wtedy do akumulatora 12V. Myślę, że ten tytuł tematu, będzie bardziej zrozumiały.
  6. Witam... Od niedawna mam ciągnik Wladimirec T25 wersja z poczatku produkcji z 2 lewarkami, mam pytanie. Jak tam sie włącza WOM? Bo ja nie mam pojęcia ;D
  7. Kontrolka sie u mnie zadna nie swieci bo nigdy nie swieciły, tego ciagnika nigdy nikt nie remontowal. Zawsze odpalal i sie jechalo nikt nie patrzył czy sie pali kontrolka czy nie. Jutro musze cos z tym wymyslec.
  8. Kabel do masy jest podłączony bo jak wyłącze mase to nawet na krotko nic sie nie dzieje w rozruszniku. Sprobuje podłączyc ten kabel do plusa i przeczyszcze klemy, a co do włożenia akumulatorów to sa w identycznej pozycji co poprzednio i ciagnik odpalał. Mnie dziwi tylko to że ja nic nie robiłem z elektyka tylko wyjolem te akumulatory i nic poza tym. Wiec pewnie tam jest gdzies problem. Jutro bede kombinował cos z tym jeszcze.
  9. Witam... Mam problem z ciągnikiem T-25. Wczoraj postanowiłem zdjąć nie oryginalną kabine i w tym celu musiałem odłaczyć akumulator by dostać się do śrub mocujących, gdy włożyłem akumulatory i chciałem go odpalić to nie odpalił. Przekręcałem kluczyk a tu nic. Gdy chciałem odpalić go na krótko to tez nie chciał bo bendinks nie przeskoczył i było słychac tylko taki szum w rozruszniku. Pomóżcie z tym problemem bo ja w elektyce jestem zielony. Dodam jeszcze że w miejscu gdzie były akumulatory szedł dość gruby zielony kabel ale nie wiem gdzie on był podłączony. Na moje oko wyglada to ze nie ma pradu w stacyjce ale nie wiem na 100%. Jak ktoś wie co mogło się stać proszę o pomoc.
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj