Nierówna praca silnika po regeneracji pompy
Sprawdź Nierówna praca silnika po regeneracji pompy na AgroTesty.pl
Belarus 82 Dane techniczne
Belarus 552 Dane techniczne
Belarus 52 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez pablo21
Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)
Od kiedy to się pisze pąpa?
-
Przez vitoma
Czesc
Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?
oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.
Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.
Jest tez olej Orlen Agro 80W90.
Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'
dzieki
pozdrawiam
Piotrek
-
Przez Theprzemo205
Witam i z góry dzieki za odpowiedz. A więc najprawdopodobnej pojawi się na gospodarstwie belarus 82. Chciałbym aby ten ciagnik ciągal prase belujaca tylko on ma jedno stopniowe sprzęgło więc jak prasować kości trawe itp. Może ktoś mi wytlumaczy ? -
Przez INZADI
Dzień Dobry!
Jestem studentem i moją pracą inżynierską jest konstrukcja sadzarki do ziemniaków, na wzór swojej pracy przyjąłem sadzarkę jednorzędową taśmowo-czerpakową np firmy BOMET. Czy ktoś ma może z państwa taką sadzarkę i posiada książkę INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA I OBSŁUGI KATALOG CZĘŚCI ZAMIENNYCH, lub ktoś posiada taką sadzareczkę i podzieli się informacjami? Z góry dziękuję za każdy komentarz.
-
Przez latajacyholender
Witam,
MASSEY FERGUSON 6270 2003rok
Podczas orki ciągnik traci moc i po chwili odzyskuje, przy wciśniętym gazie nawet w podłogę dopiero po chwili obroty rosną.
Odpala równo, ładnie pracuje, nie dymi.
Podejrzewam problem z paliwem i mam zamiar wymienić filtry paliwowe (ponoć pasują z starszych modeli MF).
Czytałem, że są gdzieś sitka do czyszczenia:
- Na zasilaniu pompy wtryskowej,
- W ręcznej pompce,
- Gdzieś jeszcze?
Do sprawdzenia membrana w ręcznej pompce i membrana w pompie wtryskowej (tu moje pytanie czy jest możliwa ewentualnej wymiany bez demontażu pompy).
-

Rekomendowane odpowiedzi
Regeneracja pompy wtryskowej
Ursus c330