Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Z tej dyskoteki , to tylko na razie same basy do mnie dochodzą .B|

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Zaczęła się dyskoteka na niebie. Tak patrząc to ze 2 km do mnie brakuje. Ciekawe czy dojdzie. Wrażenie robi.

Wedle światowych wytycznych ma to być pokarm przyszłego pokolenia. Na razie ja chloropiryfosem je dokarmiam z nędznym skutkiem

Ano bo jak one tak dobrze karmione to co sie dziwić ,ze duże jak krewetki:) u mnie mniejsze bo pokarm naturalny ;)

Opublikowano

Kto tego nie ma na polu to nawet nie zdaje sobie sprawy jakie straty wyrządzają. A menda pasie się w glebie 4 lata zanim wyfrunie.

Zgodnie z wieloletnimi obserwacjami chmura się rozdwoiła idąc nad Kamienną i Iłżankę pozostawiają moje pola bez kropli deszczu:(

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Kto tego nie ma na polu to nawet nie zdaje sobie sprawy jakie straty wyrządzają. A menda pasie się w glebie 4 lata zanim wyfrunie.

Zgodnie z wieloletnimi obserwacjami chmura się rozdwoiła idąc nad Kamienną i Iłżankę pozostawiają moje pola bez kropli deszczu:(

A u mnie od półtorej godziny pada leje kropi błyska i grzmi i tak na zmianę. 

Mogłoby tak do rana. 

Opublikowano

No widać że tam cały czas chmura jak po viagrze stoi:D

Spadło parę kropel. Ale przynajmniej na jednym polu oddalonym o 15 km powinno dolać bo i radar potwierdził centrum komórki burzowej nad tą miejscowością - pszenica powinna odżyć.

Opublikowano

No co ? Czas przywyknąć . To nasz przyszłość . W sumie tak jak jedno oko przymknąć , to całkiem do kiełbasek podobne .B|

Opublikowano

Jebło neta radiowego popsuło dziecku zabawkę na baterie włàczyło

Na szczęście trochę leje już jest 5mm

Opublikowano
2 minuty temu, withanight napisał:

Twoje prośby zostały wysłuchane , na kolana i dziękować ;)

To On się modlił o zepsucie neta radiowego ?o.O

Opublikowano
4 minuty temu, withanight napisał:

Twoje prośby zostały wysłuchane , na kolana i dziękować ;)

Pomyślę jak dzieci pójdą spać ;)

Opublikowano

No trochę popadało , ale ... Jednak teraz wiem że mogłem dać całego piątaka ...:(:(

Opublikowano

A co przeciąłeś na pół?

Toż chyba paragraf nawet jest za niszczenie waluty narodowej

Opublikowano

Tam przeciąłem .Normalnie , na Perłę se odliczyłem , a resztę co do grosza oddałem .-_-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez c308
      Witam chodzi mi po głowie założenie małej firmy produkującej maszyny rolnicze.Od czego należy zacząć jakie maszyny byście proponowali do wdrożenia do produkcji.Ja bym chciał zgrabiarke,przetrząsacz i ewentualnie kosiarke dyskową.
    • Przez piotr6340
      To są filmy, które pokazują, jak piękne są maszyny  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=65M3I0CKFXs

http://www.youtube.com/watch?v=xv8Z0expUjs&NR

http://www.youtube.com/watch?v=qot3JNGqKdQ...related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=QTLlvdCnKLs&NR

• Dodaj nową pozycję...
v