Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi tam nic nie śmierdzi, sąsiadów nie mam i do tego grypa zatkała mi nos:D. A deszczu wyglądam jak bezrobotny zasiłku:P

Opublikowano
31 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Dał 2 zł to i 2 l spadło, jakby rzucił 100 to by miał wody do dziśxD

Rolnik tylko nie rzucaj za dużo drobniakami bo cię grad zasypie :D

Opublikowano

U mnie od ponad miesiąca spadło tylko 4mm deszczu.Pogoda na meteo.pl tylko oczy mydli,sąsiad siał szybko kukurydze bo niby ciemne chmury i prognoza właściwa ale minęło już ze 2 tyg i ani kropli.Ogólnie rok w rok widzę że susza.

Opublikowano

@PRIMO - a co to tam do Ciebie puka na niebie? Będzie co z tego? Wygląda masakrycznie, na radarze też ma niezły zasięg.

Mnie raczej na pewno ominie bo już obrała kierunek na północny wschód. Ale może choć rogiem coś kapnie.

Opublikowano

Schudła i zbledła ta chmura. Miastowym pewnie tylko piaskiem do grilla nawieje

Opublikowano
20 minut temu, Agrest napisał:

@PRIMO - a co to tam do Ciebie puka na niebie? Będzie co z tego? Wygląda masakrycznie, na radarze też ma niezły zasięg.

Mnie raczej na pewno ominie bo już obrała kierunek na północny wschód. Ale może choć rogiem coś kapnie.

Idzie tam co na Wielkopolske ? Dawno nie patrzyłem na  Ventusa.

Opublikowano

A chrabąszcze majowe znacie tam u Was? Te to i kiełbasę by zastąpiły. U nas wieczorem to chcą szyby powybijać, a uśmiechniętym motocyklistom współczuję i kolejkę u dobrego protetyka polecam zaklepać.:D

No i była chmura i nie ma chmury. 

Opublikowano

Wieje wieje ciemno się robi grzmi a deszczu jaknie było tak nie ma no chyba że. ......

Opublikowano

Wywieś szybko pościel na płocie, może  zmoknie:D

U nas od kilku lat plaga z chrabąszczami, a pędraki zżerają wszystko.

Opublikowano

Zaczęła się dyskoteka na niebie. Tak patrząc to ze 2 km do mnie brakuje. Ciekawe czy dojdzie. Wrażenie robi.

1 minutę temu, withanight napisał:

Trochę z prawej , trochę z lewej na średnim ogniu i niczym krewetki :P mniam 😝

Wedle światowych wytycznych ma to być pokarm przyszłego pokolenia. Na razie ja chloropiryfosem je dokarmiam z nędznym skutkiem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez c308
      Witam chodzi mi po głowie założenie małej firmy produkującej maszyny rolnicze.Od czego należy zacząć jakie maszyny byście proponowali do wdrożenia do produkcji.Ja bym chciał zgrabiarke,przetrząsacz i ewentualnie kosiarke dyskową.
    • Przez piotr6340
      To są filmy, które pokazują, jak piękne są maszyny  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=65M3I0CKFXs

http://www.youtube.com/watch?v=xv8Z0expUjs&NR

http://www.youtube.com/watch?v=qot3JNGqKdQ...related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=QTLlvdCnKLs&NR

• Dodaj nową pozycję...
v